Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk azonos neműek 18...

Mi hazánk azonos neműek 18 éves korhatár? Ez mi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Miert van benne a mi hazank mozgalom virradat 2.0 2026os programjaba hogy emeljuk meg a beleegyezesi korhatart homoszexualis kapcsolatok eseten 18 evre? Most mennyi ez? Volt mar ilyen probalkozas? Megemelték?
jún. 10. 18:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Én megemelném 80 évre. Utána ha akarja csinálja.
jún. 10. 19:05
 2/24 A kérdező kommentje:
Normális választ szeretnék köszönöm
jún. 10. 19:10
 3/24 anonim ***** válasza:
Nincs megkülönböztetve most, mindenkinél ugyanaz. Ha rákeresnél a szóra, első találatban ott van. A MHM meg csak a szokásost hozza, valami amivel kisebbségeket vegzálni lehetne.
jún. 10. 19:21
 4/24 A kérdező kommentje:
Erre barmi torveny van ami igazolja hogy azonos? Mert most megijedtem
jún. 10. 19:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Tehat egy 18 eves es egy 14 eves 9 honapos kapcsolata legalis? Azonos nemuek vagyunk most lettem 18
jún. 10. 19:43
 6/24 anonim ***** válasza:

A nemi kapcsolatok esetében ugyanaz a törvény érvényes a homoszexuális emberekre is, mint a heterókra, semmilyen megkülönböztetés nincs.

A mihazánk meg hozza a megszokott szintjét, provokálni akar, hazugságokat hiresztel, amit azok írnak/mondanak, azt annyira sem érdemes észrevenni, mint a szomszéd ovis gyerek mondásait. (Az utóbbi értelmesebb)

jún. 10. 20:07
 7/24 A kérdező kommentje:
Azt hittem azert van benne a programjuk a mert mar meg lett valtoztatva
jún. 10. 20:43
 8/24 anonim ***** válasza:
Hiába lenne akármilyen programjukban, a mihazánk egy jelentéktelen kis párt, semmiben nem befolyásol semmit, csak a szájuk jár idönként
jún. 10. 20:46
 9/24 A kérdező kommentje:
De mi garantálja azt hogy biztos azonos?
jún. 10. 21:02
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

Hogy a törvény nem tesz különbséget közöttük: Btk. 197. §, 198. §.

Más kérdés, hogy a törvénytől függetlenül te morálisan mit csinálsz, azt bárki elítélheti. Például nagykorúként miért környékezel meg egy 14 éves gyereket. Hiába legális a szexuális aktus, ezt még hetero pároknál sem nézi el a társadalom csak úgy.

jún. 10. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mik azok a dolgok, aminknél nem 18 év az alsó korhatár, hanem több?

Hallottam olyat, hogy D kategóriás joogosítványhoz (vezetői engedély) legalább 23 évesnek kell lenni. Ilyen tényleg létezik? Ha egyszer hazánkban 18 évet betöltve már nagykorú az ember, akkor miért van még felette is korhatár? Illetve ami még érdekelne, hogy vannak-e...

Hogy lehet kikapcsolni discordon a korhatárt?

ezt írja: “app store iranyelveinek megfeleloen korhataros tartalmak szerverek le vannak tiltva az ios platformon..” hogy lehet kikapcsolni ezt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!