Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor bukott minisztere...

Orbán Viktor bukott miniszterelnöknek miért közkedvelt beceneve a "vicc torta"?

Figyelt kérdés

Ez mikor és miért alakult így?

Vagy csak a Viktor hangzása miatt?

jún. 12. 12:48
 1/10 igazadvan ***** válasza:
84%
Én ugyan még nem hallottam. Vannak primitív emberek minden oldalon, akik nem tudnak érvelni és bugyuta csúfneveket használnak.
jún. 12. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Sose hallottam ezt korábban, szerintem ez a te környezetedben lehet csak elterjedt. Elég bugyuta.
jún. 12. 13:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, mert ezen az oldalon is használják. Van olyan formája is, hogy Viktorta.

Pl. www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

jún. 12. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Mert szánalmas ahogy vergődik.
jún. 12. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
A tortázós 🎂 felhasználó ugyanaz a hülye. Minden tortázás mögött egy felhasználó áll. Szegény sajnos kissé analfabéta, így általában észre sem veszi, hogy a Viktorka helyett tortázik.
jún. 12. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Meg mindig jó poénokat mondott, pl hogy Soros György migránsokat akar Magyarországra, csak sokan nem értették a viccet.
jún. 12. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam, mifelénk leggyakrabban a Viktátor néven emlegetik
jún. 12. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Sok becenevét olvastam és hallottam (Viktátor, O1G, 0rbán, csüngőhasú stb.), de ezt még soha nem hallottam!
jún. 12. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem a google AI-t, de az sem sorolta fel, pedig nagyon jókat sorolt fel, nem is mindet ismertem eddig, de nagyon viccesek! A legjobb szerintem a KOLOSTORMALAC! :)))))
jún. 12. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán onnan jön ez az elmés becenév, hogy Victor - Victorka - victorta.
jún. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Aki csalódott - már - Magyar Péterben és a Tiszában, annak mi az oka?

Nyilván a "tiszásokat" kérdezem. Am mielőtt jönne a szokásos attak, mert érdeklődőm, sőt kérdezni megyek, amikor már minden szipiszupi, nem, nem vagyok Fideszes. A Mi Hazánkhoz közelebb állok, de azt sem érzem igazán magaménak. Tehát elkötelezett pártfétises nem vagyok.

Orbán Viktor nem nyugszik addig ameddig újra miniszterelnök lesz és vissza módosítaná az alaptörvényt ha újra választást nyer a fidesz?

Ha a fidesz újra választást nyer a jövőben kétharmaddal akkor vissza módosítsák az alaptörvényt és Orbán Viktor újra miniszterelnök lehet? Ha valamelyik választást a 30-ast vagy a 34 vagy 38-as választást megnyerné a fidesz kétharmados többséggel akkor vissza...

Hogy érzed magad most, hogy Orbán Viktor soha többet nem lehet miniszterelnök?

Biztos, hogy elfogadja az Országgyülés: senki nem lehet 8 évnél tovább miniszterelnök. Orbán pedig már bõven többet volt. Ezt beleírhatják az Alkotmányba vagy akár 4/5-össé is tehetik. Nagyon nehéz lesz ezt megváltoztatni. Az óra pedig ketyeg, Orbán sem...

Akkor Orbán Viktor mégis lehet miniszterelnök???

Magyar Péter sógora a Lex Orbán vitában azt mondta, természetesen CSAK a jövőre nézve alkalmazható, nincs visszamenőleges hatálya... Megijedt a csicskagyerek, meg magyar Péter is?? ... Na, most mit szóltok szektások, az egyik Alaptörvény módosítás visszavonta magyar...

Hova tűnt Orbán Viktor?

2 hónapja ő volt az egyetemes mindenható megmentő, az utcai harcos, a nemzet vezetője, a jövő látnoka. Most meg ? Mint egy patkány elhagyta a süllyedő hajót, és maximum szervezkedéssel tölti napjait és a lopott vagyon menekitésével. Hova lett a haza megmentése ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!