Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közmédia felszabaditásával...

A közmédia felszabaditásával ugye végre kirúgják a még mindig ott uralkodó fidesz-propagandistàkat? Egész reggel azon sipítoznak, hogy Orbàn már nem lehet miniszterelnök. 🤮🤮🤮

Figyelt kérdés
jún. 16. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Mondjuk az érdekes, hogy a diktatúrával vádolt fidesz, pártokat finansziroz, hogy legyen többpártrendszer, még a demokrácia újrainditásával megbizott kormány, már a kampányban úgy akarta visszaállitani a demokráciát, hogy mindenki mást, akik nem ők a visszalépésre szólitott fel, hogy csak ők induljanak és úgy kezdik a kormányzást, hogy ahelyett, hogy jogi felelőségre vonnák a volt miniszterelnököt, mint, ahogy igérték, kamu ellehetetlenitik azt, persze a demokrácia nevében.

Innen már csak az lenne szebb, ha alkotmányos kérdésekben hoznának döntéseket, társadalmi egyeztetések nélkül, oh bsza+, ez is pipa.

jún. 16. 08:00
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A 8 év Magyar Péterre is ugyanúgy vonatkozik, kérem..
jún. 16. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kivéve persze a következő 2/3-al rendelkező kormány miniszterelnökére, akik gond nélkül alakithatnak 2/3-os törvényeket, kedvükre.
jún. 16. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor arányosabbá kell tenni a választási rendszert, hogy nehezebben lehessen bárkinek is kétharmada.
jún. 16. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Én már nem nagyon látom az "1 perc kormánypropaganda" című műsort az M4-en, sokkal kevesebb alkalommal jön. Eddig minden reklámszünet legelején az volt. Bár való igaz, a hajnali meccs időpontok miatt többnyire felvételt nézek és a reklámot áttekerem, a rövid ivószünetet is.
jún. 16. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

"Kivéve persze a következő 2/3-al rendelkező kormány miniszterelnökére, akik gond nélkül alakithatnak 2/3-os törvényeket, kedvükre."

Kivéve ha ezt is megváltoztatják mondjuk 4/5-ös többségre. Nagyon nem jó, hogy egy 50% körüli támogatottságú párt akármikor egyedül alkotmányozhat kénye-kedve szerint- lásd Fidesz.

jún. 16. 08:46
 7/9 Mansour ***** válasza:
100%
Mondjuk én ma pont meghallgattam a híreket a Kossuth rádióban, és azon csodálkoztam, hogy egész semleges, ténylegesen "közmédiás" lett a hangvétel. Bár más műsoraikat még nem hallgattam. Mindenesetre az elég gáz, hogy ugyanazok, akik eddig fullba nyomták a legaljasabb propagandát, azok most eljátsszák a semleges közmédiát, hátha sikerül átmenteniük magukat.
jún. 16. 08:58
 8/9 A kérdező kommentje:
7: egyáltalán nem volt semleges. Az egész reggel a fideszről szólt, a" szakértőik" meg a sorok között folyton azr sugallták, hogy az alkotmánymódosítás igazságtalan, mert Orbàn Viktor...
jún. 16. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy sem lehetne már miniszterelnök, ha olvastál a sorok között Magyar Péter egy Telex interjúban mondott egy nem nyílt és egyértelmű dolgot amolyan sejtettést, amiből csak egy dolog következik amikor müködik a jogállam és a orbán kakukkfiókái eltünnek a poziciókból.
jún. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Varga Judit gyáva lesz hozzá, hogy a Fidesz-KDNP 2030-as miniszterelnök jelöltje legyen?

Tavaly még ezt nyilatkozta: “Ha ebben a versenyben egy olyan embernek, mint ez a Magyar Péter nevű képződmény is adnak pontokat, akkor én ebben a versenyben nem akarok indulni”.

Orbán Viktor bukott miniszterelnöknek miért közkedvelt beceneve a "vicc torta"?

Ez mikor és miért alakult így? Vagy csak a Viktor hangzása miatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!