FIDESZesek! Jó döntés volt a külföldi akkugyárak betelepítése és magyarok pénzén milliárdokat adni nekik ajándékba, majd ezek elveszik a magyar emberek elől a tiszta vizet és áramot?
Igen, vagy nem?
Semmi mellébeszélést nem kérek, válaszokat sem kérek. Csak egy választ: IGEN vagy NEM?

válasza:19:12
Tudom, hogy fideszes 20 fokban sem tud értelmesen gondolkodni és olvasni, hát még 40 fokban mennyire nem jár az agya a fideszes fajtának.....

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:19:20
"Ma is tizenkétezer embernek adnak munkát."
De abból mennyi a magyar?
Az gyárak egyik kézzelfogható előnye az lehetett volna, hogy adóznak. Csakhogy az akkori kormány az érintett önkormányzatoktól ennek a bevételnek a jelentős részét is elvonta, miközben a gyárak környezeti és társadalmi terheinek elsősorban a helyi lakosság és infrastruktúra itta meg a levét.
Köszönjük. 🤡

válasza:

válasza:#8
Látszik, hogy életedben nem jártál akksigyár vagy bármilyen gyár közelében. Gödi samsungban például az operátorok 70%-a ukrán volt 2021-ben. Azóta jöttek a filipínók is. Nagyon nem vagy képben.

válasza:Na ez a duma része, ugyanis 50% és nem az operátoroké, hanem a termelésirányítóké. Ezen kívül nem ukrán, hanem kárpátaljai magyar.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Tönkreteszi majd kiárúsítja az országot? Betelepít egy csomó külföldit?
Nem kellene megkérdezni a Debrecenieket, akaják-e?
Biztos vagyok benne, hogy sok olyan venezuelai van, aki akár Magyarországon is új életet kezdene, ha segítenénk a letelepedésben.
Mondjuk ázsiaiakat ( Thaiföldi vagy kínai embereket)Nőket férfiakat egyenlő arányban és csak a fiatal korosztályból(18-29) A munkaerő hiány csökkentésére és hogy fenntartható legyen jelenlegi nyugdíj rendszer hosszabb távon is.
A mostani titokban idecsempészett venezuelai "magyar" bevándorlókról jutott eszembe, hogy lehet ez a kormány titkos akciója a munkaerőhiány és népességcsökkenés csillapítására? Szerintem nem olyan rossz terv, csak a kormány mára annyira belegabalyodhatott a saját...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!