Van rá esély, hogy 2014-ben a Jobbik nyerje meg a országgyűlési választásokat és így Vona Gábor és a párt tagjai alakítsanak kormányt?

válasza:

válasza:persze ! 50% !
vagy megnyeri vagy nem ! :)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem van rá esély, de majd meglátjuk fél-1 évvel előtte, a Fidesz mennyire járatta le magát addig. Akkor lesz csak igazán buta a nép, ha ezután megint az MSZP jön. Megfogadtam egy ismerősömnek, hogy akkor megyek, körbeplakátolom a város fő terét a népet megszégyenítő szövegekkel... és amiatt nem fogom magam annyira szégyellni, mint az elmúlt 21 év miatt, amiről mégcsak nem is én tehetek fiatal létemre.
Egyébként sokak elfelejtenek valamit... a Jobbik már korántsem olyan radikális, mint volt. Sok, butaságnak tűnő ötletükből feladtak (hála Istennek), így már sokkal inkább azt képviselik, amit egy igazi magyar pártnak képviselnie kell, jó irányba haladnak. A többi már csak a magyar nép eszén és belátásán múlik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek Vona Gábor jó miniszterelnök lenne?
Ne offoljatok, kérem! Választ kérek a kérdésre.
Én nem vagyok Jobbikos, de ettől tartok, mert hát valljuk be elég radikális párt, ha valami nem tetszik nekik akkor "porig kellene a székházakat rombolni" stb. stílus van. Van erre esély, de persze nyerni nem fognak, ez nyilvánvaló.
...vagy a Fidesz biztos, hogy nem vállalja ezt a saját érdekében?
A Fideszel? Esetleg az MSZPvel vagy az MSZP és az MDF-fel is? Vagy inkább egy kisebbségi Fidesz vagy MSZP kormány felállását támogatná?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!