Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély, hogy 2014-ben a...

Van rá esély, hogy 2014-ben a Jobbik nyerje meg a országgyűlési választásokat és így Vona Gábor és a párt tagjai alakítsanak kormányt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nincs, a Fidesz bebetonozta magát a hatalomba. 2014-ben még biztos Fidesz győzelem lesz.
2011. ápr. 15. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát persze, hogy van. De ez az esély alacsony.
2011. ápr. 15. 15:58
 3/14 Bazsy válasza:
69%

persze ! 50% !

vagy megnyeri vagy nem ! :)

2011. ápr. 15. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűségszámítás esetén 5 132 531 szavazó volt 2011ben ha ez a részvételi arány nem változik pontosan 2566265,5 az egyhez, hogy kormányt fog alakítani, amennyiben a Jobbik 50%ot ér el a választásokon, és kell is neki ennyi ha a Fidesz+MSZP+LMP-t ellenzékké akarja tenni
2011. ápr. 15. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Van, és a fidesz csúfos beégése után ennek az esélye egyre nagyobb.
2011. ápr. 15. 16:47
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Én erre nem sok esélyt adok. Amúgy remélem soha nem jön el ez a nap!
2011. ápr. 15. 16:47
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg nem. A szélsőségek mindig válság idején erősödnek fel, a válság meg kezd elmúlni. A Fidesz szerintem is még meg fogja nyerni a következő választásokat is, de a közvéleménykutatások szerint néhány százalék már most kezd elpártolni tőlük a hülye húzásaik miatt. A KDNP-s vallási maszlagot például sok Fidesz-szavazó is utálja. A Jobbik tábora viszont nem nő. AZ LMP vagy egy új baloldali párt kaszálhatna nagyot, de csak akkor ha egyértelműen elhatárolódnak az MSZP-től.
2011. ápr. 15. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha nem a Fidesz, akkor már inkább ők, mint az MSZP, de én sok esélyt nem látok rá, azért ennyire nem radikális a magyarok mentalitása.
2011. ápr. 15. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem van rá esély, de majd meglátjuk fél-1 évvel előtte, a Fidesz mennyire járatta le magát addig. Akkor lesz csak igazán buta a nép, ha ezután megint az MSZP jön. Megfogadtam egy ismerősömnek, hogy akkor megyek, körbeplakátolom a város fő terét a népet megszégyenítő szövegekkel... és amiatt nem fogom magam annyira szégyellni, mint az elmúlt 21 év miatt, amiről mégcsak nem is én tehetek fiatal létemre.

Egyébként sokak elfelejtenek valamit... a Jobbik már korántsem olyan radikális, mint volt. Sok, butaságnak tűnő ötletükből feladtak (hála Istennek), így már sokkal inkább azt képviselik, amit egy igazi magyar pártnak képviselnie kell, jó irányba haladnak. A többi már csak a magyar nép eszén és belátásán múlik.

2011. ápr. 15. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem sok. A válságnak már lassan vége, őszödi beszéd régen volt, akárcsak Olaszliszka és Cozma. Az pedig a jobbikosok elképzelése, hogy a fidesztől elpártolt emberek mind hozzájuk fognak menni.
2011. ápr. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van rá esély, hogy a Jobbik nyerje a választást?

Ne offoljatok, kérem! Választ kérek a kérdésre.

Szerintetek ha a Jobbik elveszti a választásokat, amire ugye nagy esély van, hogy nem fog nyerni, akkor polgárháború vagy forradalom lesz?

Én nem vagyok Jobbikos, de ettől tartok, mert hát valljuk be elég radikális párt, ha valami nem tetszik nekik akkor "porig kellene a székházakat rombolni" stb. stílus van. Van erre esély, de persze nyerni nem fognak, ez nyilvánvaló.

Van esély rá, hogy lesz Jobbik-Fidesz vita?

...vagy a Fidesz biztos, hogy nem vállalja ezt a saját érdekében?

Ha a Fidesznek nem lenne egyedül többsége és a Jobbik lenne a mérleg nyelve amire minden esély megvan, kivel kötne koalíciót a radikális párt?

A Fideszel? Esetleg az MSZPvel vagy az MSZP és az MDF-fel is? Vagy inkább egy kisebbségi Fidesz vagy MSZP kormány felállását támogatná?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!