Eddig is törvénybe volt foglalva az általános honvédelmi kötelezettség, nem is értem, hogy ez mit változtat. Ez megint "gumicsont", amivel az impotens kormányunka a figyelmet elterei.
Eddig is volt törvényi kerete, csak sz.rtak megkövetelni az adatszolgáltatást, pedig az is törvényben előírt dolog. 17-50 éves korig minden férfi hadköteles, ha háborús helyzet fenyeget.
Ismét fingrszelés folyik.
Utolsónak van igaza. A kötelezettség szüntelenüll fennállt, csak nem vezették a nyilvántartásokat. Most maximum egy összeírás képzelhető el.
Amúgy tiszta tébolyda az egész. A magyar nép, egyszerűen alkalmatlan a hadviselésre, a mostni generáció pedig tökéletesen alkalmatlan a legelemibb együttműködésre. A kiképzést sem élnék túl.
Szerintem kéne talán változtatna a mai generáció hozzáállásán.
Képzeletben végignézek a fegyelmet soha nem tanuló, nagypofájú, nagyképű rockerektőr, a világfájdalmas emos fiatalokon át, fizikai munkát életében nem végző gizda gyereken túl, a rinyálóig...És persze mindegyikben dúl a "nacionalizmus" a nemzeti érzelem a hazaszeretet a meghalni készség. SZÁNALOM!
SOHA!
Lószаrt! Még mit nem?!
Ha megtámadják ezt a pusztulat Magyarországot én leszаrom. Soha nem fogok megdögleni ezért a kụrva országért. Ez tény. (Kimegyek külföldre, és a probléma megoldva.)
Agyon kéne lőni az összes Fideszes politikust meg azokat, akik támogatják ezt a baromságot.
Az a másik legnagyobb baromság, hogy a férfiaknak közül a birkák mennek megdögleni, a nők meg addig otthon szórakoznak. Akkor a nők is menjenek a frontra megdögleni.
16:41
Te nyomorult! Akkor menj, oszt dögölj meg!
Nincs joga a tetves Fidesznek engem bármire is kényszeríteni. Szabad ember vagyok. Azt csinálok, amit akarok.
Én semmilyen adatot nem fogok beadni. Amint bevezetik ezt a baromságok, azonnal eltöröltetem a magyar állampolgárságom.
Teljesen értelmetlen túlhaladott dolog.
1 (vagy több) évet ingyen "használja" az állam a fiatalokat különböző fizikai munkák végzésére. A legtöbb országban ma már hivatásos hadsereg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!