Nem dávid kérdése:
Szerintetek kezdjek el bevásárolni konzervokúat, ivóvizet, és egyéb tartós élelmiszereket? Ti hogy készültük a jövőévre?
Figyelt kérdés
Mondta a híradó is meg fidesz is hogy a "jövőévet" túl kell élni. Azt is halottam hogy akadozni fog élelmiszer ellátás. Ti hogy készültök erre a helyzetre?2011. dec. 11. 11:34
1/25 anonim válasza:
Kiveszem a gardróbból a lezsírozott AK-t.
2/25 anonim válasza:
Akadozni fog afrikában, de itt biztosan nem :d Mennyi hülye van :D
3/25 anonim válasza:
Jaaj most muszaj megint rinyalni.
Ha megis rendben lesz minden mehetek hozzad ebedre?
Te meg majd eszed a konzervet.
4/25 A kérdező kommentje:
jobb félni mint megijedni...
2011. dec. 11. 11:46
5/25 anonim válasza:
Tulajdonképpen régen ilyenre készülünk.
Azért nem adjuk el a házhoz tartozó földterületet, mert elég nagy ahhoz, hogy ellásson egy családot mindennel, a takarmányt is beleértve.
Tyúkólat, nyúlketrecet csináltunk (mert majd jó lesz az egyszer valamire), kapa, gereblye, kasza meg van, ezeknek a felhasználási módján még gondolkodunk....
A Fityisz meg ezt úgy gondolta, hogy ők szeretnének úgy túlesni rajta, hogy megmaradjanak a hatalomban, és nem fütyül a szél talpuk alatt.
De ettől nem kell tartaniuk, aki dolgozik, az nem ér rá tüntetgetni, meg lázongani, aki nem dolgozik, az meg elég jól él, hogy örüljön neki.
6/25 anonim válasza:
te elmebeteg vagy :) kapcsold ki a tévét
7/25 anonim válasza:
Végül is vásárolj be, de ha már ezt teszed akkor magyar terméket vásárolj. Különben meg ezt mondják már legalább a 70'es évek vége óta...
8/25 anonim válasza:
Szerintem előbb vegyél egy magyar helyesírási kézikönyvet.
9/25 anonim válasza:
Én tanulok angolul, úgy készülök.
10/25 anonim válasza:
Németül is tanulj! Ha az angol nem jönne össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!