Mi a véleményetek a vasárnapi (aug 5. ) felvonulásról Devecserben?
Kérdező
Nem hallottam róla (bocs a tudatlanságomért). Link?
nem szeretném, hogy valaki az oldal politikai beállítottsága alapján válaszoljon, vagy azt szidja, de más újság és weboldal nem igazán adott hírt az esetről.
Mivel közel lakom és ismerem a megtámadott családot, csak annyit mondanék, hogy ez most sajnos nem hazugság! Valóban igazat írnak a levelekben...
Az utóbbi időben nagyon eldurvultak mifelénk ezek a dolgok. Eddig nagyon türelmes voltam, én nem akartam állást foglalni. Persze eddig is tudtam, hogy ez az állapot tarthatatlan és előbb-utóbb valaminek történnie kell, hiszen valaki csak megelégeli az ilyen cselekedeteiket... De hogy a rendőrök még őket büntessék meg! A saját házuk előtt! SZÉGYEN! Nem ők támadtak a rendőrökre, nem ők b.szkodták bele az 50 kilós rendőrcsajokat az árokba, nem ők késeltek!
Részemről nem megyek el, mivel nő létemre nehezen tudnám megvédeni magamat sem ott, sem a későbbiekben, de mit ne mondjak... most valahogy egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!