A Jobbik mit kezdene a marihuánával? Legalizálná?

válasza:

válasza:Sok szavazója nyitott lenne rá.
Viszont a Jobbiknak van ezaz "anti-liberális" imagéje, meghazudtolná önmagát, hogyha támogatná az engedélyezését.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Én például Jobbik szimpatizánsként mondom azt, hogy simán lehetne a füvet legalizálni, aki nem akar nem kötelező szívnia és sokkal kevésbé káros, mint pl az alkohol. Nem beszélve arról, hogy szép kis adóbevételek lennének, ha legálisan mondjuk a nemzeti dohányboltokban lehetne árusítani őket. Cserébe viszont az illegális terjesztést és a keményebb drogok terjesztését még a mostaninál is sokkal súlyosabban büntetném."
Beszélgess el Vona Gáborral a témával kapcsolatban. Sorakoztasd az érveidet és hátha. Én nem füvezek és akkor sem tenném ha legális lenne, de ellene sem vagyok. Írj rá a facebook oldalán, szerintem válaszolni fog.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Novák Előd? Dúró Dóra? Morvai Krisztina? Volner János? Vona Gábor? Juhász Oszkár? Pörzse Sándor? Gyöngyösi Márton? Zagyva György? Vagy más? S miért?
Állandóan arra hivatkoznak a Jobbikosok, hogy nem rasszisták, pedig elég nyilvánvalónak tűnik ez most.
A Fidesz-KDNPnek és a Jobbiknak 2,7 millió, a balliberálisoknak 1,7 millió elkötelezett, biztos szavazójuk van a közvélemykutatások szerint. A magyarok körében úgy tűnik a társadalompolitikát tekintve jobboldali, gazdaságpolitikában baloldali irányvonal a...
Nekem annyira egyformáknak tűnnek. Mégis mik az eszmék ?
Ki gondolhatja komolyan, hogy náci párt működik Magyarországon? Aki ezt gondolja, úgy érzem nincs tisztába a fogalmakkal és csak uszítani akar.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!