Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A HVG és az Index inkább a...

A HVG és az Index inkább a Fideszt vagy inkább az MSZP-t támogatja? Tudom, hogy mindkettő inkább liberális, de melyik párthoz áll közelebb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem párújságok ,tehát egyik párthoz sem állnak közel,de igazad van inkább liberálisak.

Az MSZP újsága a Népszabadság.

2013. okt. 13. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább balliberális beállítottságúak, de nem kifejezetten az MSZP-t támogatják, nem olyan pártlapok, mint a Népszabadság vagy a Magyar Nemzet.
2013. okt. 13. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
balliberlis kommunista újság mindkettő!
2013. okt. 13. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Ebben az országban úgy látszik, nehéz elképzelni, hogy egyesek csak szimplán újságírók. Van véleményük, de főleg a hírt és nem a propagandát keresik.

Minden újságnál (a fentebb leszóltaknál is) sokan írogatnak különféle okokból. Szerintem, ha például Solymosi professzort valaki balliberálisnak nevezné, hosszú előadásra számíthatna, hogy mi az és a jobboldali konzervativizmus között a különbség. Pedig a Népszabadságban (is) publikál rendszeresen.

Én már régóta nem az újságcímet nézem, hanem a cikk szerzőjét. Abból eldől, érdemes-e a címnél többet elolvasni. Ritkán csalódom. Neked is ezt javaslom. Végy kézbe bátran bármilyen újságot, keresd a jó szerzőket!

2013. okt. 13. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Index mindig is erősen balos volt, hazai politikai témákban teljesen értékelhetetlenek a cikkei. Mondjuk most mintha javulna, de még mindig eléggé tré. A HVG jobb a kettő közül, ha választani kell.
2013. okt. 13. 13:43
 6/8 Dick Esmen ***** válasza:
35%
HVG független,az index fidesz közeli(de ez a cikkeken csak nagyon ritkán látszódik meg).
2013. okt. 13. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Index Fidesz közeli? Na ez remélem irónia volt.
2013. okt. 13. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A HVG teljesen egyértelmű, hogy egyiket sem.

Az Indexnél felmerülhet az MSZP (ha egyetlen cikkét is olvastad, már egyértelmű, hogy nem a Fideszt) de szerintem ott sem magától értetődő, hogy támogatna bárkit.

2013. okt. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Nem gondoljátok egyre jobban, hogy Gyurcsány és úgy nézve az egész MSZP párt valójában egy igenis hazafias tömörülés, ami nem olyan fanatikus, mint a...

Nézzétek meg pl. ezt a videót: Lehet, hogy valami jobbos paródiaképp rakta fel, de én azt szűröm le belőle, hogy Gyurcsányt valóban szereti a nép és legalább annyira hazafias, mint Kádár.Bajnai és az LMP viszont kerülendő. SZDSZ-stílusú világpolgárok.Nem tudom, hogy a...

Az MSZP miért hozott ilyen liberális törvényeket-e téren is?

Nyomkövetők esetében ,a bűnözőnek JOGA volt eldönteni ,hogy akar-e nyomkövetőt viselni vagy sem.Ezeket a törvényeket az MSZP hozta még.Azóta szerencsére meglett változtatva, hogy már nem kell a beleegyezésük ,de nem is ez e lényeg.Az MSZP miért hozott ilyen liberális...

A 4 metró építést, miért kellett leállítani a liberális város vezetésnek?

Miért nem vállalták a csúszásból fakadó felelősséget? Gondolok itt elsősorban a több száz milliárdos többlet költségekre.

Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?

Tudom tudom, jön a rikácsolás pár emberkétől, de hát ami tény az tény, lehet, hogy te, meg pár spanod még libsik vagytok, és megvan ez az elavult ilibsi gőg, hogy "csak mi vagyunk az okosak", de akkor is tény, hogy az egyetemista/főiskolás fiatalok között a Jobbik a...

Miért foglalkoznak még politikával azok akik 2006ban éltették a szici-liberális kormányt?

Úgy értem, hogy ugyan azok akik 2006-ban Őszöd előtt váltig állították, hogy mekkora szuper kormányunk van, és mennyi mindent tesznek, halad a gazdaság, stb stb, tehát, hogy a szoci-liberális kormány mennyire jó, azok Őszöd után, miután gyurcsány lebukott és napvilágot...

Az MSZP az öregek pártja, Bajnai pártja pedig a liberális fiataloké?

A fiatalok körében 10% alatt van az MSZP támogatottsága. Ezért jött létre Bajnai pártja, hogy megpróbáljon nyitni a fiatalabbak felé is a baloldal?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!