Az gáz, ha így utólag írok üzenetet Gyurcsány Ferencnek a facebookon?
Látom sokaknak nem kell a szomszédba menni a kultúrálatlanságért (sem).
Nem Fletó, hanem Ferenc. Én nem kedvelem Orbánt, mégsem hívom orsós féregnek vagy hasonlónak. De más politikust sem. Engem minősítene.
Kérdező, szerintem nyugodtan írhatsz Gyurcsánynak. Én már beszéltem vele személyesen és egy közvetlen,tök normális ember. A FB-ot lehet nincs ideje olvasgatni vagy csak úgy gondolkozik, mint én: idegeneket nem igazolok vissza addig, amíg nem mondják el kik ők és mit akarnak.
en erdeklodnek;
- Maga az a Gyurcsány Ferenc (a máig titokzatos "nagyember"), akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki ha baj van, végül minden kényes ügyet elsimít?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert:
1. Mentelmi joga van,
2. Az ügyészség sorozatosan megtagadta/tagadja ügyében a nyomozást,
3. Az elkövetett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!