Ha valaki tehetséges, okos, nyugodtan elmehet külföldre egy csomó pénzt keresni, karriert csinálni vagy maradnia kell - mert felelősséggel tartozik a hazájának?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 17:02
1/8 anonim válasza:
A hazájának igen. De nem az országot irányító politikusoknak, márpedig ma miattuk mennek ki sokan külföldre.
2/8 anonim válasza:
A saját boldogságodért vagy felelős.
3/8 anonim válasza:
Mindenki saját magáért felelős nem pedig a hazájáért. Nem szabad h ilyen dolgok korlátozzák az embert.
5/8 anonim válasza:
Külföldön is felelősséggel tartozol a hazádnak. De a haza is felelősséggel tartozik neked. Pl. képes olyan politikát és gazdaságot kialakítani amelyben talentumaid nem vesznek el.
6/8 anonim válasza:
jelenleg sokan mondják azt külföldön "többet keres az ember"
Én mindenkinek ajánlom szakképzetten vagy anélkül menjen ki és meglátja a valóságot.
Sokat jártam külföldre de diplomával nem kaptam rendes állás csak takarítóit meg mekiset és persze még kint azt is többet fizet de arányaiban nem tudtam többet megspórolni mint ma amikor hazai cégnél helyezkedtem el a szakmámban.
Senki nem tartozik semmivel én mindenkinek azt mondom akinek van lehetősége menjen ki kipróbálni magát. majd vagy tapasztalattal jöjjön haza vagy ha tényleg úgy érzi minden jobb maradjon.
7/8 anonim válasza:
Csináld azt, amit szeretnél, most ha itt le fog korcsozni téged egy vadidegen valaki, akkor pityeregni kezdesz?
8/8 anonim válasza:
Felelősséggel tartozik, és otthon kell maradnia bús rühes jövőtlen magyar p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!