Jobbikosok, zavarna benneteket ha egy Jobbikos képviselő egy másik ország kémjének bizonyulna?
A kérdés határozottan nem arról szól, hogy igaz-e a hír, hanem arra vonatkozik a kérdésem, hogy számotokra hol a tűréshatár, mi az elvi álláspont. Pl. "nem baj, ha ez az adott ország konkrétan Oroszország, de baj ha Románia", vagy "zavar, mert egy külföldi ország kémje a saját nemzetének érdekeit kész aláhelyezni egy más nemzet érdekének, és a kettő nem eshet mindig egybe".
"Jobbikos képviselő nem tenne ilyet."
Még Kovács Béla sem?
"2014 május 12-én Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte az Európai Parlament Kovács mentelmi jogának felfüggesztését, mivel a Központi Nyomozó Főügyészség súlyos bűncselekmény ügyében folytat eljárást a Jobbikos politikus ellen. Noha a Legfőbb Ügyészség további részleteket nem árult el, sajtóhírek szerint Kovácsot az Alkotmányvédelmi Hivatal nyomozására alapozva Oroszország érdekében folytatott kémkedéssel vádolják."
persze hogy zavarna,a kémeknek nincs helyük Magyarországon.
ha már linkeltél (miért linkeltél?a kérdésedet kiírhattad volna link nélkül is) akkor én is linkelek,erre sem szükséges reagálni. [link]
Kémek/besúgók mindenhol vannak, csak van akik még nem buktak le!
Hiszen ez bennük a lényeg!
Én nem örülnék neki ha Jobbikos képviselő lennék és a párttársam egy másik országnak kémkedne.
Ha Jobbikos képviselő lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!