Kire szavazzak az EP-választáson?
Most életemben először tényleg nem tudom, mert annyira leamortizálódott a magyar politika.
- A FIDESZ-re nem akarok, mert rühellem a Ceausescura hajazó Orbánt és rendszerét.
- Az MSZP-re nem akarok, mert Mesterházyt egy üres fejű, elképzelés nélküli hatalommániás bohócnak tartom. Ha az MSZP-re szavaznék, ezt Mesterházy tévesen úgy értelmezhetné, hogy lám ő megerősödött.
- A DK-ra nem akarok, mert Gyurcsány már bizonyított: Jó dumás, lyukat beszél az ember hasába, de kormányozni nem tud, és ezt az őszödi beszédben ő is bevallotta.
- Az Együtt-PM-re nem akarok, mert egy harmatgyenge, bázis nélküli, szánalmas, a politikai hatalomra alkalmatlan értelmiségi csoportocskát látok bennük. Ezen kívül engem teljesen tönkrevágna egy ingatlanadó, amit Bajnai egyszer már majdnem bevezetett. És a sorozatos megszorításokból álló neoliberális örökös "válságkezeléséből" se kérek.
- Az LMP-re nem akarok, mert szintén egy bázis nélkül, de önmagától rendkívül elszállt, irreális értelmiségi csoportocska. Önteltségük az egykori SZDSZ-ével vetekszik, ráadásul Schiffert Orbán szekértolójának tekintem.
- A Jobbikra nem akarok, mert egy demokráciatagadó, rasszista falkához sincs semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!