Brexit: Most kell támadnunk?
Most hogy már nem vagyunk szövetségesek, megtámadhatjuk Angliát és kikényszeríthetjük Trianon revizorálását. Most már nem titok, hogy hódító szándékkal küldtük ki az életerős, katonakorú férfiakat, igaz? Többszázezer magyar csak parancsra vár Londonban.
Ő is pl. majdnem lebuktatott:
https://www.youtube.com/watch?v=GtTTpo4eclc
"Most hogy már nem vagyunk szövetségesek"
Mi a fene, már a NATO-ból is kiléptek, amíg nem figyeltem?
Fogd be a troll sereget és menj neki Angliának!
Mindketten nyerünk. Nem lesz több troll kérdés és Anglia bemutatót tart fegyveres erőiből.
Hm, igazi ritkaság olyan kérdést látni, aminek minden egyes mondata bukta :D
Az eu-ból fognak csak kilépni, a nato-ból nem.
Na meg Trianon már rég nem aktuális, jó ideje felülírta a párizsi békeszerződés.
Harmadrészt hogy képzeled, hogy bármi esélyünk lenne Anglia ellen azzal a hatalmas és fejlett haderőnkkel? :D
Mivan????????????
be vagy nyomva ember?
Egyébként én tényleg nem értem ezt a Trianonozást. Most őszintén mire lenne jó ha most hirtelen visszacsatolnák az akkor elvett területeket? A mostani (a megmaradt Magyarországot kellene először rendbe tenni, mert bizony szinte semmi sincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!