Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarázza el nekem valaki...

Partizana kérdése:

Magyarázza el nekem valaki ezt a felfogást! Miért nem lehet elismerni a futballisták teljesítményét? (Pontos kérdés lent)

Figyelt kérdés

Előre látom, hogy komoly vitáknak adok most színteret, de nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg: Aki falábúzik meg hasonlók azok mit éreznek? Most kaptam üzenetet, hogy azért lettek futballisták, mert olyan buták,hogy beszélni sem tudnak? (Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy az ilyennek milyen betegsége van) na most kérdem én.

1. Akinek fáj az, hogy összeállt végre az ország nagy része az mit érez?

2. Miért nem lehet elismerni, hogy tisztesen helyt álltak?

3. Miért kell valakinek egy sportesemény adtán politikai okokra hivatkozva az ellenfélnek szurkolni?

És akkor, jönnek, hogy mert a focidrukkerek antimagyaroznak..szerintem nem volt ilyenre sok példa, de akkor viszont erre is rákérdeznék.

4. Aki magyarnak tartja magát az, hogy szurkolhat másnak? Vagy fordítva: Aki másnak szurkol, hogy tarthatja magát magyarnak?

Kulturált viselkedés kéretik...

2016. jún. 28. 17:41
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

21-es!

Nem nincs rendben, de attól, hogy a focistától valaki sajnálja a havi (mondjuk) 7 millióját, attól még az ápoló nem fog 300.000et keresni. Hozzáteszem némelyik annyira szarik a dolgába, hogy 10 forintot sem érdemelne..(persze ez remélhetőleg csak a kisebb részük)

2016. jún. 28. 18:40
 22/46 anonim ***** válasza:
69%

Eddig úgy láttam, hogy akik "gyűlölködnek", azok nagyrészt baloldali internacionalisták, vagy zsidók, lásd Dániel Péter, vagy Szanyi Kapitány...

Azért sír a szájuk mert a magyarok nem utolsó helyen végeztek és az emberek végre örülhetnek valaminek. Ennyi.

2016. jún. 28. 19:31
 23/46 anonim ***** válasza:

Olvasnivaló a témához:

[link]

2016. jún. 28. 20:02
 24/46 A kérdező kommentje:
Olvasnék én ha normálisat küldenél, de az első bekezdésből lerí, hogy az író laikus a témához mégis okoskodni akar. EB leggyengébb csapata Ausztria? Az az Ausztria aki olyan neveket sorakoztat fel, mint Alaba, Arnautovic, Dragovic sorolhatnánk..Nem voltak jó formában ez tény, de "EB leggyengébb csapata" röhejes állítás:"D és az a legnagyobb baj, hogy ilyen emberek szabadon írhatják le a hülyeségüket..
2016. jún. 28. 20:14
 25/46 A kérdező kommentje:
Hát beleolvastam mégis és azt kell, hogy mondjam, hogy az írónak komoly elmebaji problémái lehetnek..az ilyenek nem adnék billentyűzetet a kezébe, hanem 2-3 év elmegyógykezelése küldeném...félelmetes, hogy ilyen emberek szabadon vannak, aki ilyet ír, ilyen paranoiás az képes bárkire rátámadni az utcán is...
2016. jún. 28. 20:17
 26/46 anonim ***** válasza:
92%
az amerikai népszaga a legszennyesebb lap a világon - nem kell olvasni - odavontak az ávós kothadékok és 'szellemi' utódaik uszítani a magyarok ellen
2016. jún. 28. 20:21
 27/46 anonim ***** válasza:
Orbán ellen uszítanak nem a magyar ellen, de persze ez a ti fejetekben egy és ugyanaz. De az őrjöngésetekből kiválóan látszik, hogy mennyire igazuk van.
2016. jún. 28. 21:05
 28/46 anonim ***** válasza:

A csapatsportban vannak különbségek,vannak gyengébbek,akik a csapat jobb tagjain élnek...

Az egyéni sportolókat,akik teljesen egyedül érik el a sikerüket,pl egy úszó,teniszező,tornász,stb a szememben sokkal többet ér,mint egy nagyképű focista.Rádásul a legprimitívebb emberek közül kerülnek ki,nem áll távolt őlük a dulakodás,anyaaázás..

2016. jún. 28. 22:06
 29/46 anonim ***** válasza:
#23:Hát,ezt a cikket kár volt belinkelni,mert finoman szólva is "konraproduktív".Az EB leggyengébb csapatának nevezett Ausztria,veretlenül nyerte selejtezőcsoportját és az EB-n is csak tőlünk kapott ki.Portugáliától és Izlandttól nem.Pedig ez a két csapat,azóta a legjobb nyolc között van,Horvátország,illetve Anglia kiverésével. Az Izland elleni öngólról meg annyit,hogy aki tudja mi a foci és a meccset is látta(nem csak az ilyen "újságírók" véleménye alapján tájékozódik),az sokkal inkább a riporterrel ért egyet:ez egy kikényszerített öngól volt. Mellesleg,mi ki tudtunk egyenlíteni Izland ellen,Anglia nem.Tovább nem olvastam a cikket,mert beláttam,hogy szerzője,az ússágírók "köpködők" alfajába tartozik.És még csak Fidesz-szavazó sem voltam soha,sőt,a "stadionprogrammal" is vannak problémim.Mégis...
2016. jún. 29. 01:24
 30/46 anonim ***** válasza:
#28:Nem mondom,hogy valamennyire nem jogosak ezek az érvek,de ez van.Mégis a futball "mozgatja meg" a legnagyobb tömegeket a világban,nem az úszás,a kajak-kenu,a tenisz,stb.
2016. jún. 29. 01:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!