Fideszesek! Miért szeretotek a Fideszt?
Ha:
-Milliárdok tűnnek el azzal az indokkal,hogy elveszik a közvagyon jellege.
-Nőtt az államadósság.
-Ha az egészségügy szörnyű állapotban van,rengeteg kórházzal együtt,és az orvosok alul vannak fizetve,és valakinek éveket kell várni egy műtétre.
-Az oktatásban mind a tanárok mind a diákok teljesítménye romlik,a tankönyvek hibásak.
-A parlamentben 8 általánost végzett képviselőik vannak
-Csődbement a Malév,a budapesti vidámpark,és rengeteg más cég a kormányzásuk alatt.
-milliárdokat költenek plakátkampányokra.
-Orbán a függöny mögé bújik a parlamentben,hogy ne kelljen válaszolnia a kérdésekre
-300 forint fölé ment az euró mikor korábban azt momdta,hogy az a miniszterelnök,akinek a kormányzása alatt 300 fölé megy az euró az nem tud kormányozni és le kell mondania.
-látványosan több adó van.
-minden felújítás nagyrészt EUs pénzből van
-Viktor szülőfalujába milliárdokból stadion épül a háza mellé ahova többen elférnek mint a falu lakossága.
és valaki még legyen szíves továbbsorolni ezeket
Na de komolyan kíváncsi vagyok mert nem értem.
Nincsennek megfizetve az emberek sok munkaóráért, de van egy pár kiváltságos, aki 13 millát keres egy évben vagy többet...
Orbán lánya egyetemen tanít, holott még nem is végzett ott....
A cigányok vannak örökké támogatva, holott nem dolgoznak, nem tanulnak, de azért csinálják a gyerekeket, aztán persze szarnak velük foglalkozni...némelyik még beszélni se tud.
És nem tudnak kulturáltan viselkedni, bűnöznek, verekedéssel rendeznek mindent, mint egy neandervölgyi...És rájuk fizetjük a sok adót.
A hülye kijelentésekről nem is beszélve, pl. a család apa+anya+gyerek. Aki egyedül nevel gyereket, az meg ássa el magát, mi? Vagy aki meddő, azt megkövezik?
7. Hát, ha külön nem írom oda, hogy kinek szól egy hozzászólás, akkor alapvetően a kérdezőnek.
De ahogy most elolvastam a válaszod, így tulajdonképpen neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!