Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért szeretotek...

Fideszesek! Miért szeretotek a Fideszt?

Figyelt kérdés

Ha:

-Milliárdok tűnnek el azzal az indokkal,hogy elveszik a közvagyon jellege.

-Nőtt az államadósság.

-Ha az egészségügy szörnyű állapotban van,rengeteg kórházzal együtt,és az orvosok alul vannak fizetve,és valakinek éveket kell várni egy műtétre.

-Az oktatásban mind a tanárok mind a diákok teljesítménye romlik,a tankönyvek hibásak.

-A parlamentben 8 általánost végzett képviselőik vannak

-Csődbement a Malév,a budapesti vidámpark,és rengeteg más cég a kormányzásuk alatt.

-milliárdokat költenek plakátkampányokra.

-Orbán a függöny mögé bújik a parlamentben,hogy ne kelljen válaszolnia a kérdésekre

-300 forint fölé ment az euró mikor korábban azt momdta,hogy az a miniszterelnök,akinek a kormányzása alatt 300 fölé megy az euró az nem tud kormányozni és le kell mondania.

-látványosan több adó van.

-minden felújítás nagyrészt EUs pénzből van

-Viktor szülőfalujába milliárdokból stadion épül a háza mellé ahova többen elférnek mint a falu lakossága.

és valaki még legyen szíves továbbsorolni ezeket

Na de komolyan kíváncsi vagyok mert nem értem.

2016. jún. 30. 13:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ja :) értem :) akkor :) menj :) és :) szavazz :) Fletóra :) vagy :) a :) bokorbaxó :) Volnerra :)
2016. jún. 30. 14:47
 12/25 A kérdező kommentje:
De vicces :)
2016. jún. 30. 15:02
 13/25 anonim ***** válasza:
Ilyen teljesítményt a szocik is produkáltak. Szerintem ezek után nem kérdés, hogy valaki miért 2 tolvajpárt közül választ.
2016. jún. 30. 17:16
 14/25 A kérdező kommentje:
De pont ezaz...ha senki nem képes a kormányzásra abba miért törődünk bele?
2016. jún. 30. 17:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Ehhez elsősorban a lustaságot kéne legyőzni. Azaz elegen szavazzanak más pártokra, képesek legyenek elmászni szavazni.
2016. jún. 30. 17:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Válaszolhatnék tapasztalatból?

Az elmúlt hetekben volt alkalmam erről vitatkozni többször is, és arra jutottam hogy:

-azt állítják egyes fideszesekhogy jól élünk....de nem tudja megindokolni.

-azt hiszi hogy a mi érdekünkben zajlanak azok amiket felsoroltál.

-ennyi év után se tud mást csak az MSZP-re mutogatni. (Orbán=isten, Gyurcsány=sátán).

Magyarul:

Hiába kérdezel nem érdekli sokminden csak az hogx a Fidesz mindent értünk tesz. De sok sikert...:).

2016. jún. 30. 17:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Tehát egy fideszessel nem érdemes erről beszélni,mert úgyse érti meg?
2016. jún. 30. 18:12
 18/25 anonim ***** válasza:
Az túlzás hogy annyira nagyon szeretném. De a baloldal szerencsétlenkedésére amit kormányzásnak neveztek nem vagyok kiváncsi. Nulla teljesítmény ócska gazdasági mutatók. Korrupció lopás akkor is volt és az álltalad felsoroltal nagy része. Ezzel szemben ott a Fidesz õk is lopnak még többet is mint a szocik. Korrupció is van meg kivasút és stadion. Viszont van stabil kormányzás nagyságrendekkel jobb gazdasági mutatók . Bár ebbòl a kisember nem is ért és érzékel talán semmit. És ha Európa valahogy megoldja a migráns ügyet talán lessz olcsó kerítésdrót és oszlop.
2016. jún. 30. 20:28
 19/25 A kérdező kommentje:
De ezek a jobb gazdasági mutatók is csak az EU miatt vannak...meg pl Audi gyár Mercédesz gyár...ezek nelkul 0 lenne a GDP meg ugye rengeteget kamuznak.
2016. jún. 30. 20:50
 20/25 Pro Patria ***** válasza:
32%

Az államadósság nem most nőtt meg. 2004-ben 8.095,8 milliárd Ft volt a hitelünk forintban, és 2.919,2 milliárd Ft devizában.

2009 januárjában már ugyanez a szám már 11.238,6 milliárd forint, és 7.649,5(!!) forint. Azaz közel duplájára, majdnem 20 ezer milliárd forintra nőtt. És azután is folyamatosan emelkedett.

Jelenleg (2016,05.31.) Magyarország államadóssága összesen: 25.020,27 milliárd forint.

Azaz elenyészően emelkedett az elmúlt hat évben, mondhatni, stagnál.

Az államadósság pont nem az a pont, ahol az ellenzéki oldalról megfogalmazódó kérdések okos húzást jelentenének. Ez tehát gyorsan kiütésre kerül az érvek közül, amikor valaki ezt használja fel "támadásként".

Nőtt az államadósság? Igen. 200%-kal, mint a korábbi két ciklusban? Nem.

A Malév, a vidámpark csődje nem egy-két éves folyamat eredménye volt. (A Malév 2012 legelején, a vidámpark 2013 őszén zárt be.)

A "8 általánost végzett képviselők" többesszámát illetően kérdés merül fel bennem, én Wittner Máriáról tudok. Illetve emlékszel a "nyakkitörős" diplomakeresésre egy volt kormányfő esetén?

A kórházak több éves várólistái akár fontos műtétek esetén sem újkeletű dolog. Így volt ez tíz éve is, sőt, én emlékszem még arra, amikor 2008-2009 környékén a nővérek hiányából átkötözetlen sebekkel ültették ki a nem megfelelő számú kórházi ágy miatt a váróterembe(!) a betegeket.

EU-s pénzek korábban is voltak (2004 óta vagyunk EU-tagok), csak látható eredményük nem. Illetve mégis, például az ilyen:

[link]

Nem azt mondom, hogy minden a helyén van, és rendben megy. De ez, amit leírtál, egy szemellenzős megfogalmazás. Propagandaröplap, egy politikai aktivista hevülete, és pont ennyire komolyanvehető, vagy ennyire ésszerű dobálózás.

2016. jún. 30. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!