Szerintetek is elég enyhe volt a Pride?
Figyelt kérdés
Már pár napja azt hallgatjuk a jobboldaltól a melegfelvonulással kapcsolatban, hogy meztelen aberráltak seregei vonaglanak a saját testnedveikben ezen az ördögtől való undormányon. Ehhez képest most nézegettem a képeket, és úgy tűnt elég kulturáltak voltak.
Ez a kurucinfó összeállítása, ahol nyilván a legfelháborítóbbakat próbálják összeszedni, hogy hergeljék a közönségüket. Semmi olyat nem látok, ami miatt megérné nagyon felháborodni.
Jobboldaliak, mi lesz a kifogásaitokkal? "Én tökre nem gyűlölöm a melegeket, csak ezek az aberráltak ilyen meg olyan udorító dolgokat csinálnak!!!!"
Vagy ti tudtok valami olyan esetről, ami miatt továbbra is utálkozhattok?
2016. júl. 3. 16:41
11/19 anonim válasza:
Tudod miért? Mert ha beszólsz nekik, akkor szétverik a pofád. Ezért... Kis hülye.te meg itt támadod a melegeket, akik nem ártanak senkinek. A rockerekkel sokkal több embernek meggyűlik a baja, mint a melegekkel.
12/19 anonim válasza:
48%-as, miről beszélsz és hogy jutottunk el a homoszexualitástól a rockzenéhez? Ne terelj, válaszold meg a kérdésem.
13/19 anonim válasza:
Nem terelek, én csak tényeket közlök. Azért öltözködnek így, mert szabad nekik. Mert ez egy szabad ország, és ha szabad undorító rocker öltözőkbe bújni (lázadás címszó alatt), akkor akár nőnek is be lehet öltözni.
14/19 anonim válasza:
Persze, szabadon beöltözhetnek nőnek, a társadalom normális része meg szabadon undorodhat tőlük. Nekik ez kell, megkapják, nincs ezzel semmi gond.
15/19 anonim válasza:
Hogy lehet a rockereket a magamutogató melegekhez hasonlítani? Hogy jön ez ide? Megnyugtatlak a rockerek között semmivel se több az elvetemült gazember mint bármely társaságban.
17/19 anonim válasza:
Igazából mindenki sz.rik már rátok. :D
18/19 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok jobboldali(sem),de én sem egészen értem:az ilyen magamutogató felvonulásokkal akarják elérni,hogy jobban elfogadják őket?Hát...sok sikert.
19/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs, milyen volt a Pride. Nem foglalkozom ilyen beteg dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!