A liberálisok annak örülnek ha minél több ország gyűlöl minket. Mert akkor verhetik a mellüket hoy az Orbán miatt ez meg az lessz. Gondolhatod mennyire rosszul érinti őket a V4 ek összefogása. Meg az hogy Ausztria is kezd másképp gondolkodni. Erre ráadásul nem az Orbángyűlölő Hileri nyert hanem Trump.
2016. dec. 1. 13:52
12/20 hollófernyiges válasza:
"Hagyjuk már ezt a ruszofób hisztit. Szánalmas."
Ezt magyarázd el az ukránoknak is lécci.
2016. dec. 1. 14:02
13/20 anonim válasza:
Bocs, de én jobban örültem volna ha Obama idején Obama által erősödik a kapcsolatunk. Nem ennél a magas szinten csodálatos Trumppal...
Ez a baj a dologban.
2016. dec. 1. 14:45
14/20 A kérdező kommentje:
"Bocs, de én jobban örültem volna ha Obama idején Obama által erősödik a kapcsolatunk. Nem ennél a magas szinten csodálatos Trumppal...
Ez a baj a dologban."
Mekkora baromságot írtál? Az a kérdés hogy miért nem örültök, s te azért nem örülsz mert jobb lett volna ha régebb is jobb a kapcsolatunk. Haver, ilyen érveléssel nem lesz elég a magyar 2-eshez. Az hogy Obamával mi volt egyáltalán nem vág ide, mostani elnöknél van egy +pontunk, ez a téma, erre te rotyogsz Obamáról, s hogy Trump hülye. Akármilyen az az USA baja, nekünk annyi a lényeg hogy komálnak minket, vagy nem.
2016. dec. 1. 15:30
15/20 anonim válasza:
Majd ha lesznek tettek, azokat lehet értékelni. Az USA vezetői sokszor mondtak sok mindent, aztán semmi sem változott.
2016. dec. 1. 15:37
16/20 anonim válasza:
Csak azért írok mert megjegyzem hogy aki nem szereti a kormányt az még nem jelenti azt hogy hogy liberális (vagy libsi?). Mert az gyakori érvelési hiba hogy a bírálókra rásütik hogy "libsi".
Ha már írok. Mindenki örül annak ha javulnak a kapcsolatok. Nem is ezzel van a baj. Hanem hogy most ezzel kampányolnak. A szerénység mindig szimpatikusabb.
A másik probléma ezzel hogy még csak szavak hangzottak el. Várjuk meg hogy mi lesz valójában. Mert sokan félnek attól hogy nem lesz jobb sőt a szavak csak szavak maradnak.
2016. dec. 1. 19:17
17/20 anonim válasza:
Már miért ne akarnék jót az országnak? Az is jó dolog, hogy javul az USA-val a kapcsolat, viszont ettől még sem a hazai jobboldalért, se Orbánért, se Trumpért nem fogok rajongani és a mellemet sem fogom verni, hogy valaki szépeket mondott Magyarországról.
2016. dec. 1. 22:47
18/20 anonim válasza:
Igen, nyilván rosszat akar az országnak az, aki a fejét fogja azon, hogy két szenny ember így egymásra talált, és létre hozták ezt a borzalmas alapokra épülő "kapcsolatot". Nagyon okos vagy.
Amúgy nem lesz ebből se semmi, ne aggódj...
2016. dec. 2. 02:00
19/20 anonim válasza:
Felteszem megint a kérdést: ettől miért javulna USA és Magyarország kapcsolata? Annyi van a cikkben, hogy Trump tanácsadója tiszteli Orbánt. Ennyi, nem több, nem kevesebb. Ettől nem fog még javulni a két ország kapcsolata. Meg, ha jól emlékszem itt írták, hogy mink is csak arra kellünk, hogy Trump még nagyobb kerítést építhessen USA - Mexikó határra, mint eddig, hisz mi magyarok is építettünk egy kerítést Európa közepén, így a kerítések nem csak Trump víziója. Viszont ettől ahogy írtam nem fog javulni a két ország kapcsolata, legfeljebb két ember kapcsolata, nem az országé. A két ország kapcsolata akkor javulna, ha ennek hatására a magyaroknak könnyítenének a vízumon, gazdasági együttműködés keletkezne, USA munkahelyeket teremtene Magyarországon, stb. Egy egyszerű kijelentéstől nem fog javulni.
2016. dec. 2. 08:24
20/20 anonim válasza:
Különösebben én sem örülök, igaz, nem is kesergek, mert ez inkább csak amolyan "politikai reklám"-nak tűnik. Majd akkor döntöm el, hogy örülök-e, meg elhiszem-e, hogy "Magyarország és Amerika kapcsolata példátlan jó úton épül", ha Trump elkezd ténylegesen "dolgozni" és látom a döntéseit, meg azok következményeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!