Szerintetek igaz-e, hogy 4 éve a könnyített állampolgársági vizsga kérdései között szerepelt a következő kettő is?
Figyelt kérdés
1. Ön szerint ki a legkiemelkedőbb személy Magyarországon?
2. Miért pont Orbán Viktor?
2017. júl. 22. 21:59
11/13 anonim válasza:
Ez egy több 10 éves vicc, amiben eredetileg még a Szovjetunióban kérdezik a felvételizőket, hogy
1)Ki a példaképed?
2)Miért pont Lenin?
12/13 Pro Patria válasza:
És lám, így valósul meg a hétköznapi gyűlöletkeltés, amit egyébként tévesen csak a Soros-plakátokként definiálnak.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem mindenki tájékozottságának jót tesz, ha megismétlem, hogy nem gyűlöletkeltés volt a célom. Tényleg van egy nagyon közeli ismerősöm, aki úgy gondolta, hogy valóság, amit a kérdésben kiírtam. Azt akartam, hogy lássa válaszokat, mert ő tényleg gyűlöli a fideszt,de elvakultan gyűlöli és ebből próbálnám kigyógyítani.
( Nem mintha én szeretném őket. Körülbelül annyira utálom, mint az összes többi pártot és mindenféle kegyelmes és nagyságos urakat.)
2017. júl. 24. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!