Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Politika » Magyar politika

A kérdés

Milyen társadalmi folyamatokat generál az ellenzék fiatalságot "elzüllő" viselkedése?

Nem kell soroljam hissszasan egy diáklány mondta minap, hogy : "üzenem annak a bajszos f. sznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és b. ssza arcon magát. ” A kormány intellektuális közege helyesen lereagálta ahogy kell. Az ellenzéki képviselők viszont még támogató levelet is írtak neki :/


Nézzük a tényeket : egy diáklány, aki tanulóként nem rendelkezik kiforrt értékrendel, élet tapasztalattal stb. hogy konzisztens véleményt tudjon alkotni. Megtette és ezt nagyon trágár, szélsőségesen obszcén módon, olyan bizonyított embert minősített mint pl az oszág első emberét, azért mert aláírt egy olyan törvényt ami neki nem tetszett.


Nézzük a helyzetet : a kislánynak tanulnia kell egy iskolában és nem nyílvánosan alpári stílusban le*tnia az ország első emberét mert valamiben nem ért egyet. Most az ellenzék, aki be van sózva, mert nem tud kormányozni már idestova 9 éve annyira felpaprikázott, hogy még adja is alá a lovat. Ahelyett, hogy elhatárolódnának attól a stílustól amit mondott és ahogyan ezt tette, még a napokban írtak neki egy támogató levelet is !


Következmények : a fiatalok ebből azt az üzenetet szűrik le, hogy lehet trágár, alpári stílusban minden probléma nélkül obszcén vagy akármilyen proli stílust megütniük, hisz elégedettek voltak vele a parlamenti képviselők egy része. Gondold végig milyen társadalmi folyamatok következnek ebből?


Valóság : A diáklánynak nincsen annyi tapasztalata, éleslátása, kiforrt politikai éleslátása, hogy egzaktul értékeljen helyzeteken a mai világban. Amit mondott teljesen az általa pillanatnyilag érzett filozófiai világképet tükrözi. Lehet sokat telózik, mint minden fiatal és ez a liberalizmushoz köti, mert újszerű. Trollkodott egy ilyen szöveget és azt látta mindenki ünnepli. Ez veszélyes. Nem a világfelfogása van jutalmazva, hanem a stílusa, az az alpári, obszcén. Az nyer benne megerősítést, hogy később is ilyen jellemvonásokat használjon. A szocializációja elmegy a szociopata irányba.


Gondold végig : teljesen random milyen életfilozófiája van. Mi van ha ennek az ellenkezőjét mondta volna másokra ? Mi van ha később pl azokat fogja ennél brutálisabb stílussal illetni, akik most adják alá a lovat? Mi van ha nála gyengébbek ellen fogja ezt kihasználni?


Szerintem az ellenzéki képviselők nem gondolták végig amit tettek. Annak a társadalmi következményeit a fiatalokra nézve vagy egyszerűen nem is érdekli őket a fiatalok élete, az hogy mivé válhatnak így. Teljesen el vannak vakulva abban hogy nem kormányoztak már 9 éve, nem tudtak rendesen lopni egy jó ideje.Keress kérdéseket hasonló témákban: alpáriság, liberalizmus, obszcén, ellenzék, MSZP, trágár, LMP, Jobbik

 2019. jan. 18. 22:27  Privát üzenet  

A válaszok
1 2

Az idősebb bácsik is elkezdenek csúnyán beszélni ezektől a maji fijataloktól.

[link]A válasz 72%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/15Időpont 2019. jan. 18. 22:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

"Trollkodott egy ilyen szöveget és azt látta mindenki ünnepli. Ez veszélyes."


Ebből is kitűnik, hogy te is csak egy troll vagy.A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/15Időpont 2019. jan. 18. 22:30 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ezt teszi,a pia meg a drog.

A válasz 20%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 32%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/15Időpont 2019. jan. 18. 22:31 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Hát az biztos hogy nagyon kell teperniük ha szellemi visszamaradottságban utol akarják érni a jelenlegi kormány agymosott szavazóbázisát, mert azoknál egy óvodás is értelmesebb. Szerencsére hiába a sok pia meg fű még mindig nem sikerült annyi agysejtjüket elpusztítaniuk hogy Fidesz-szavazókká avanzsáljanak.

Azért az elég sokatmondó hogy egy 18 éves csaj átlátja a kormány hazugságait, miközben a 70 évesek meg tapsolnak meg sorosoznak. Nem mindig az életkor dönt arról hogy ki az okosabb, értelmesebb, tisztánlátóbb.A válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/15Időpont 2019. jan. 18. 23:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Mert a kétharmadot többedszerre megszavazó fidesznyikoknak aztán baromi kiforott politikai éleslátása van, mi? :D

Attól, hogy valaki 18 éves, még nem feltétlenül hülye, sőt, az átlag magyar szavazóbázist ismerve nyugodtan kijelenthetjük, hogy egynémelyik tizenéves mélyebb politikai tudatossággal rendelkezik, mint a szavazóképes állampolgárok egy jó nagy része.

Egyébként nem elsősorban a trágár beszédet ünnepelték, hanem azt, hogy egy (az átlag magyar szavazónál mélyebb politikai tudatossággal rendelkező) gimnazista lány kiállt, és elmondta azt, amire sokan gondolunk, de kevesen merik kimondani.A válasz 92%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/15Időpont 2019. jan. 18. 23:20 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Bizonyára egy 18 éves lány, aki obszcén megjegyzést tett, egyáltalán nem tehet ilyet. És bizonyára nincs olyan magas értelmi szinten, mint a fideszesek, akik bármikor bármire rámondják hogy Soros, Brüsszel, libsi, migráns, és az ultimate kedvenc, 9 év fidesz kormányzás után még mindig él az "elmúlt 8 év" kártya, amely természetesen a 2002-2010 közti időszakra vonatkozik.

És bizonyára nincs olyan értelmi szinten, mint a fidesz által Lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt, aki képes bárkire ilyen szép és kulturált jellegű megfogalmazásokat tenni:

1: "A másik oldalon pedig adott egy sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó, aki frusztrált, ócska és felesleges életét azzal tölti, hogy bárkit porba gyalázzon, aki vele ellentétben viszi valamire, mert valamiben kiváló." ( Egy 444-es újságíróról írta, mert ő azt megemlítette a a cikkében, hogy egy 16 éves srác, aki épp egy versenyt nyert meg, egy kormánypárti vállalkozó gyereke, és megemlítette az apja feltűnő nyereségeit - amelyek véletlenül 2010 óta tartanak )


2: "Te szemét, hájfejű gazember!

Nem, Orbán nem azért „tartja itt” a migránsokat, amiért te gondolod. Illetve te sem ezt gondolod, csak egy szemét, hájfejű gazember vagy, és hazudsz. Ugyanis az igazsággal éppen úgy tisztában vagy, mint más." ( Kész Zoltánra mondta, mert ő azt mondta, hogy ne Magyarországon szállásolják el a migránsokat amíg elbírálásra várnak, és azt mondta hogy Orbán itt tartja őket. )

3: "Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves... Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli." ( Azt hiszem ezt nem kell bemutatni, kire és mikor mondta. )A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/15Időpont 2019. jan. 19. 00:18 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Bayer lenne az intellektus? Akkor Németh Szilárd lehetne a kulturális miniszter, és Kövér meg a kultúra istene. :D


"Nézzük a tényeket!" A Fideszes fiatalok pont ugyanilyenek voltak, és ugyanezt tették. Rájuk is azt mondtad, hogy miért mondanak csúnyákat Kárár Jánosra, és az MSZMP-re és a rendszerre, meg nem is lehet kiforrott véleményük, stb.?


"Nézzük a helyzetet" A "kislánynak" (aki majdnem 18 éves) tanul az iskolában, és egyáltalán nem rossz tanuló, amit az Origo és a többi propaganda szennylap terjeszt róla (több tárgyból bukásra áll, vagy bukott és hogy annyi igazolatlanja van, hogy lehet, hogy nem is érettségizhet le) hazugság, és ezért ő meg is fogja tenni a szükséges jogi lépéseket. Iskolaversenyeken, stb. is részt vett. Viszont miért ne lenne joga a kötelességei mellett véleményt nyilvánítani?! Persze ha fideszes lenne, akkor ugye ez a kérdés fel se merülne benned?

Az emberek véleményét nagyon régóta semmibe vette a Fidesz, és ez az egész nem csupán egy törvényről szól, ez csak az utolsó csepp a pohárban. Tetszettek volna meghallgatni az embereket! Szerinted hogy kell értelmezni azt, hogy "még kér a nép, most adjatok neki?" A márciusi ifjaknak mennyi élettapasztalatuk volt, nekik nem a tanulás lett volna a feladatuk?

A helyzet az, hogy mindegy, hány éves vagy, attól függetlenül nincs igazán kiforrott értékrended, mert az, hogy "csak a Fidesz", az nem értékrend, hiszen a Fidesz is össze-vissza forgatja a köpönyegét, liberálistól kezdve sok mindenen át illiberálisig, és végig tapsoltál neki. Egyszer azt mondja, hogy megvédik a nyugdíjat, és aztán kiderül, hogy megvédik, de a nyugdíjasoktól, és tapsolsz nekik. Egyszer azt mondják, hogy senkit nem hagynak az út szélén, aztán meg aki az út szélén van azt az árokban lökik, és te meg tapsolsz hozzá. Egyszer azt mondják a parlamentben, hogy "imához térdre, csuhások" aztán meg ők a nagy keresztényvédők te meg tapsolsz mindegyikhez. Egyszer azt mondja Orbán, hogy kikéri magának azt a rágalmazást, hogy az egykulcsos adó híve lenne, éppen ellenkezőleg, aztán meg az adótörvények esetében egyedülálló módon alkotmányba nyomjva bebetonozzák az egykulcsos adót, te meg tapsolsz hozzá.

Mindegyikhez úgy értem, hogy végig tapsolsz hozzá, és nem merül fel benned a 180 fokos fordulat, mert elvakult vagy, és Orbán az istened, és az isten nem keveredik magával ellentmondásba, nem hazudik, tehát nincs is min elgondolkoznod. Biztos a tér-idő görbül csak, Orbán meg egyenes.


Nézzük a helyzetet: Akinek olyan véleménye van, ami nem tetszik a Fidesznek, az ne csodálkozzon, ha kirúgják a munkahelyéről, lejárató kampányt folytatnak ellene, stb. Ez a szocializmusban volt, igaz egyre szélsőségesebben térünk vissza oda. Azért remélem, hogy fekete autóval nem viszik el hajnalban az embereket.


Valóság: A liberalizmus annyira újszerű, hogy Orbán is az volt, hogy korábbi gyökerekhez ne menjek. Ismétlem magam: ha fideszes lenne, akkor minden rendben lenne, akkor fiatalon érett, jól tájékozott személyiség lenne a szemedben. Szerintem ha leülnél vele vitázni a politikáról, te messze alulmaradnál mind tények ismeretében, mind a tények helyes értékelésében.


Gondold végig: Mi van, ha a gyereked megtanul beszélni, és ezt mások ellen fordítja. Inkább ne tanítsad meg beszélni, de ha már tud, akkor ragaszd le a száját! Amúgy meg mi lenne? felnőtt felelős állampolgár lesz, aki felel a tetteiért. És tudod mit? Sokkal felelősebb mint te!


Tapsolj, hogy a Fidesz nem lop, nincsenek szociopaták köztük! :D

Hogy az a szociális programjuk, értékrendjük, hogy:

"Akinek nincs semmije, az annyit is ér"

"47 ezer forintból meg lehet élni"

"Aki nem tud megvenni a Gundelben egy ételt, az nem ember"

Parlamenti ülésen:

"Horn Gyula képtelen meghalni"


Tarlós önkormányzati ülésen MDF-es képviselőnek:

"Ne ravaszkodjál, mert leverem a szemüveged, és még rá is ugrok"

Vagy az, Kövértől az, hogy örüljenek egyesek, hogy nem akasztják fel őket a lámpavasra...


Na igen, ez nálad az etalon. Persze ha ezekben az esetekben is szót emeltél, akkor elnézést kérek tőled, csak linkeld ide!A válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/15Időpont 2019. jan. 19. 08:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Kérdező, úgy értetted, hogy

"Demokrácia van, a pofádat befogod, világos?!"A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/15Időpont 2019. jan. 20. 10:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

# 4/8 Hát az biztos hogy nagyon kell teperniük ha szellemi visszamaradottságban utol akarják érni a jelenlegi kormány agymosott szavazóbázisát"


Te meg Blanka már utolértétek mindet.


"Szerencsére hiába a sok pia meg fű még mindig nem sikerült annyi agysejtjüket elpusztítaniuk hogy Fidesz-szavazókká avanzsáljanak"


Így már értem. Megtömték Blankát anyaggal rendesen a liberálisok -.-# 9/15Időpont 2019. jan. 30. 17:01 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

# 5/9 Mert a kétharmadot többedszerre megszavazó fidesznyikoknak aztán baromi kiforott politikai éleslátása van, mi? :D"


Nekem és nagyon sok jobb oldalinak köztünk Bayer Zsoltnak is nagyon kiforrott politikai éléslátásunk van. Ajánlom figyelmedbe pl a Magyaridők cikkeit vagy Bayer,Lovas elemzéseket. Megdöbbentően jók !


"Attól, hogy valaki 18 éves, még nem feltétlenül hülye, sőt, az átlag magyar ... jó nagy része."


Nem feltétlen hülye egy 18 éves, de Blanka az. Ezt bizonyította.


"Egyébként nem elsősorban a trágár beszédet ünnepelték, hanem azt"


Kiábrándítalak : azt a trágárságot ünnepelték. De mit is várhatnánk az ott megjelentektől ? :O# 10/15Időpont 2019. jan. 30. 17:05 Privát üzenet
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Mi okból ilyenek a magyarok?
A szrtájktól mit vársz? Mi a reális cél?
Miért január 19-re, SZOMBATI napra szervezték a sztrájkot? Tényleg ennyire impotens lenne az ellenzék?
Mie a véleményetek erről a lányról?
Van olyan politikai párt, aki támogatja az alapjövedelmet, társadalmi egyenlőséget, de NEM akar migránsokat és NEM akar lefeküdni mindenben az EU-nak és nyugatnak?
Miért van az, hogy az ellenzék a kormány dolgainak társadalmi támogatottságára mindig felmérésekkel jön, viszont ha ugyan ez fordítva akkor semmit nem fogadnak el, mert amit a...

Kérdések a Politika rovatbólKérdések a Magyar politika rovatból
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!