Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Politika » Magyar politika

A kérdés

A kormányt miért érdekli a migránskérdés és a demográfia, ha maga az ország nem, ha azt tönkreteszik?

Gazdaságilag, korrupciósan, az egészségügyet, az oktatást, a közbiztonságot (lásd Törökszentmiklós)... Magyarország magyarnak maradása migránsok nélkül is komoly veszélyben van, ami már nem érdekli őket. De migránsokat is szép számmal telepítettek be, 86 ezret. Szétlopják az országot, patologikusan hazudoznak, mégis mintha valóban néha úgy tűnne, hogy tenni is akarnak az országért. Elvileg egyáltalán nem szabadna, hogy érdekelje őket az ország családi hátterük, erkölcsük , intézkedéseik miatt, pár dologban mégis jót akarnak tenni. Pl. családi adókedvezmény, a segélyek csökkentése, valóban javuló demográfiai és gazdasági adatok.

Keress kérdéseket hasonló témákban: kormány, FIDESZ, korrupció

  máj. 16. 11:17  Privát üzenet  

A válaszok

Nem érdekli. Viszont tudatlan embereket rettegésben lehet tartani nem létező migránsokkal, a rettegő ember pedig ugye védelmezésre szorul. A demográfia se érdekli, de jó szöveg annak a hamis képnek az erősítésére, hogy ők mennyire szívükön viselik az ország sorsát.

A lopáshoz hatalom kell, különben jön a büntetés. Akinek hatalma van, azt nincs ki büntesse. Hatalmat úgy lehet szerezni áldemokráciákban, hogy meghülyítjük a népet, hogy ránk szavazzon. A pszichológiát ismerők tudják, ehhez mennyire alkalmas a gyűlöletkeltés, rettegésben tartás és hamis illúzió keltése.A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/8Időpont máj. 16. 11:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Szerintem mindkettő csak a színház része, a díszletek mögött egyetlen céljuk és tevékenységük a nullára szétlopásunk ami viszont valójában mindent tönkretesz hosszútávon ebben az országban. Ami valóban érdekelheti őket, mert problémájuk lehet belőle az a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet amin nem segít a most megszületők száma és amiért a rabszolgatörvényt is törvénytelen módon bevezették. A multik és a németek el fognak menni ha a kormány nem tartja be az ígéretét, ami az olcsó rabszolgamunka biztosítása. Ezért hozzák a migránsokat csőstől igénytelenebb népek formájában a rabszolgatörvény mellett is.

A válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/8Időpont máj. 16. 11:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Megmondta Kövér is, hogy a gazdaság olyan hogy ki lehet javítani egy hibát. Lásd MSZP alatt majdnem államcsőd is volt. IMF hitelek miatt tönkrement az ország, viszont nem kellett 3-4 év és ez a kormány kijavította a károkatEllenben ha bejönnek ide 9.6-es szaporasági rátával több milliónyi vadember, azt már nem lehet korrigálniA válasz 9%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/8Időpont máj. 16. 11:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
kakukkmarczy nevű felhasználó válasza:

Oktatás ügyében nem állunk rosszul. Egy másik kérdésnél egy válaszoló közölte, hogy a külföldi egyetemisták nagy része nem tud Magyarországról. Ha mégis, akkor az a "gulasch"-ban és a cigánymuzsikában merül ki...

Korrupcióra csak szajkó van, semmi konkrét bizonyíték.

Akik hazudoznak, az pont az ellenzék... Bármilyen témában. Vehetjük akár a legfrissebbet OV-Trump találkozó! Elég szomorú, hogy az USA nagykövetének kellett helyreigazítani a hazudozást! (És most makizaj "külügyminisztériumi" látogatására ki sem térnék!)

Természetesen, mint a foviban, itt is számít: az öngól is gól!A válasz 8%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/8Időpont máj. 16. 11:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
kakukkmarczy nevű felhasználó válasza:

(fociban...)

A válasz 10%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/8Időpont máj. 16. 11:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Az ország nagyobbik fele nem érzi ezt a nagy tönkretevést(ha érezné akkor elmenne szavazni valaki másra mint a Fidesz) sőt még ha érezné is az se jelentene semmit se mivel ez szubjektív vélemény. A szomorú az hogy ilyenekre alapozva próbálunk dönteni 4 évente, hogy akkor most hogyan tovább.


Most nem értem az elején azt írod hogy gazdaságilag tönkreteszi a végén meg már azt írod, hogy javuló gazdasági adatok. Most akkor melyik is? (segítek neked az elmúlt 6 évben V3-as átlagon nőtt a gazdaságunk, egyedül a Lengyelek nőttek hajszállal jobban)


Írod a korrupciót. Tudod hogy mérik? Közvélemény kutatással, nincs semmilyen objektív mérőszám. Most történt egy jelentős klientúraváltás a Fidesz hatalomra jutásával, szerinted azok a nemzetközi cégek, hazai baloldalt kiszolgálok akik kapták 8 évig a megrendeléseket és most nem kapnak vajon mit mondanak arról ha megkérdezik őket?

Egészségügyet írod. Megint ha megnézed az objektív mérhető adatokat azt látod, hogy nominálisan egyre többet költünk, egyre kevesebb emberre. 214 ezer forint volt 2014-ben az egészségügyi dolgozok átlagbére, most(2018) ez 323 ezer forint. 14-18 között a kumulált infláció 5,4% volt, ez azt jelenti, hogy reálértéken 43%-ot nőtt az átlagbérük.(halkan jegyzem meg 1990 óta az átlagbér reálértéken 30% alatt nőtt, szóval ha ennek a 43%-nak csak a fele összejött volna 4 évente akkor most nagyon nem itt tartanánk)

Soha ennyi orvos nem dolgozott Magyarországon mint most. Tudom meglepő de az az igazság. [link]

Ha megnézed az összes statisztikát a halandóságról, megelőzhető halálesetek számáról mindenhol javulást látsz. Mégis meg van győződve az emberek egy jelentős része, hogy az egészségügy egyre rosszabb.


Oktatásnál ugyanezt le lehetne írni pepitában, illetve azért az is érdekes amikor nem csak az átlag teljesítményt nézed akkor egyből rájössz, hogy nálunk elég sok a hátrányos helyzetű diák aki húzza le az átlagot. Ahol meg magasabb a jólét ott nincs ilyen. Most akkor az oktatással ezt meglehet oldani? Abból ítélve, hogy ilyen problémával küzd Németország és Franciaország is(nekik is megvan a saját csóró "népcsoportjuk") talán azok számát kéne csökkenteni a társadalmon belül akik nem akarnak vagy képtelenek élni a lehetőségeikkel.

A közbiztonságnál csak sejtem mire gondolsz de nehezen hiszem, hogy 15 éve jobb lett volna a helyzet ilyen téren. Ha azt akarod, hogy a csórók ne lopjanak akkor kényszerítsd rájuk hogy dolgozzanak, abban meg szintén jelentős előrelépés történt.


Az objektív számok megint nem ezt mutatják, amíg "nem lopták szét" addig a régiós átlag harmadát tudtuk úgy hogy minden mozdíthatót eladtunk, nőtt az államadósság most meg mióta ennyit lopnak hirtelen nőtt az állami vagyon, régiós szinten növünk és még az államadósság is csökken.A válasz 27%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/8Időpont máj. 16. 12:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Próbálják a lakosságot félelem-alapon irányítani.


Amit nem kommunikálnak:

Teljes egészében a (német) nagytőkét szolgálják ki, az összes rendelkezésük, törvényük erről szól. Ráadásul rendkívül környezetszennyező technológiákat engednek telepíteni és működtetni Magyarországon. Tönkreteszik az országot ökológiailag, hosszútávra. Ez a nagy baj.


A "szocializmusról":

Állítólag a Kapitalizmus harcban állt a Szocializmussal. Valójában az van, hogy mindkét rendszer a nagytőke alkotása.


Egy példa:

Betiltanak egy technológiát egészségre ártalmassága miatt a Kapitalizmusban. Bumm...akkor elkezdik a Szocializmus telepíteni.

Az emberek "megdöglenek".

…A kutyát nem érdekli.


A legfőbb elv:

A nagy beruházásokat közpénzekből építtetik fel. Magáncégek működtetik (és szedik a hasznát). Mikor bebukik a cucc, mert totálisan ártalmas, megint csak közpénzekből történik a helyreállítás. És tudod, ki fogja helyreállítani? Az a magáncég, aki elb..ta (persze más néven).


Már nagyon régóta ez a világ "rendje":

A hasznot privatizálni, a terheket szocializálni.

(=a haszon keveseké = magáncégeké .…a teher: a társadalomé)


Példa:

pénzkibocsátás: FED stb. keveseké!


Ezen kellene változtatni.


Egyet jegyezzetek meg! Míg Fidesz van, soha semmi nem fog változni!


Az oligarchákról:

Az oligarchák strómanok = a nagytőke (legális óriáscégek, céghálózatok) strómanjai …de még lehetne tovább is mondani).


Egy példa: (nézz utána)

A legálisan működő nyugat-európai óriáscégek veszélyes hulladékait igen gyakran olasz maffiacsaládok tüntetik el. Perek voltak ebből, ha rákeresel (főképp angolul) láthatod.


A legfőbb probléma a Fidesszel:

Nincs szociális érzéke. Csak a tőkét szolgálja ki, a keveseket és igyekszik közéjük bekerülni egy ország tönkretételée-eladása árán.


A szociális érzékről:

nem azt jelenti, hogy azt, aki mindent tönkretesz, azt segítsük, hanem azt jelenti, hogy a társadalom normális tagjainak adjunk olyan hátteret, amiben képesek működni.

Ezt nem tudja vagy nem akarja tudni a Fidesz.


Példa:

Nincs lakásépítési program. Az ingatlanárak a duplájára verve. A bankok ugyanúgy helyezik kifelé a hiteleket, mint 10-15 éve tették.


Mi lesz ebből?


Másik példa:

A Felcsútiak szélerőművet kapnak, másoknál meg hulladékokat égetnek az erőművekben. Ez a gusztustalan.A válasz 62%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/8Időpont máj. 20. 14:18 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

A nyugdíjas szavazóknak:

Attól lesznek demensek és Alzheimer kórosak, hogy szemét levegőt lélegeztetnek be velük.


Ez az az ügy, amiben a Fidesz semmit nem tesz.


Az erőművek ma már a belvárosokban (a nagyvárosok belvárosaiban) üzemelnek és a kéményeik ontják kifelé magukból a szemetet. Ez okozza többek között a demenciát meg az Alzheimer-kórt.


Ráadásul a Fidesz mindenhová hulladékégetőket telepítene, most ez a trend.


Rendkívül veszélyes játék!A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/8Időpont máj. 20. 14:23 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Miért nem vezetnek be a rohamos ütemben túlnépesedő országokban születésszabályozást?
Nigerben miért növekszik a lakosság ilyen brutális mértékben?
Hogy lehet az, hogy Magyarországon majdnem az összes kisebbség lélekszáma növekszik?
Bulgária miért nem fogad be menekülteket?
Miért a romákat hibáztatják az ország elcigányosodása miatt?
Tényleg megvárja szépen mindenki míg ez lesz?

Kérdések a Politika rovatbólKérdések a Magyar politika rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!