Milyenféle emberek szavaznak még mindig az Mszp-re?
Ugyan mit tett az Mszp amit nem csinált meg ugyanúgy vagy még rosszabbakat is a Fidesz? Ez a Fidesz-lista:
Lopott - nyugdíjpénztár milliók ellopása az emberektől
Hazudott - "jobbanélünk", saját (karikás) tv-ken nem engednek más pártot nyilatkozni, reagálni, csak saját megtévesztő hazugságokat nyomnak
Csalt - külföldi szavazók bevétele (miért is? ja mert az itthoniak nem szavaznak rá elegen), plakátok kisajátítása (csak azt nézhetik a birkák amit ők akarnak)
Eladósítás - paks
Akkor meg miért is jobb a bolseviktor pártja?
,,Ugyan mit tett az Mszp amit nem csinált meg ugyanúgy vagy még rosszabbakat is a Fidesz? Ez a Fidesz-lista:
Lopott - nyugdíjpénztár milliók ellopása az emberektől
Hazudott - "jobbanélünk", saját (karikás) tv-ken nem engednek más pártot nyilatkozni, reagálni, csak saját megtévesztő hazugságokat nyomnak
Csalt - külföldi szavazók bevétele (miért is? ja mert az itthoniak nem szavaznak rá elegen), plakátok kisajátítása (csak azt nézhetik a birkák amit ők akarnak)
Eladósítás - paks
Akkor meg miért is jobb a bolseviktor pártja?"
No akkor az MSZP lista:
Lopott:
Hazudott:
Őszödi beszéd
Csalt:
Tömeges cigány szavaztatás
Eladósítás:
Több mint tízezer milliárd(!) forinttal nőtt alattuk az államadósság. Ehhez képest az a háromezer milliárd hitel Paksra semmiség, ha azt vesszük, hogy hosszútávon megtérülő befektetés.
(Nem az MSZP-re és nem is a Fideszre szavaztam, csak gondoltam válaszolok)
"Csalt - külföldi szavazók bevétele (miért is? ja mert az itthoniak nem szavaznak rá elegen), plakátok kisajátítása (csak azt nézhetik a birkák amit ők akarnak)"
Pont az ilyen gyökerek miatt vesztettük el anno ezeket az embereket!!!
az én városom tele van még mindig rohadt kormányváltós plakátokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!