2éve feljelentést tettem. Kihallgattak mindenkit az üggyel kapcsolatban. De azóta is semmi értesítést nem kaptam az ügyről. Szerintetek mikor jelentkezhet a biróság vagy a rendőrség, vagy meddig kell nekik lezárni az ügyet ?

válasza:

válasza:2+fél ev még pont belefér.
Az én ügyem, amiben sértett voltam, 5 év után küldtek hírt a végeredményről.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tettem egy feljelentést egy internetes csalás miatt, de az elkövetőnek az igazi adatait nem nagyon lehet tudni. Mire számítsak?
Nos volt egy csalás amihez én adtam meg egy oldalon a kártya adataimat. Vontak le pénzt. Bank elállt a panasztól mondta tegyek feljelentést. Megtettem. Kellene mennem kihallgatásra. Igazából nem tudom az időmet pocsékoljam-e ha a bank alapból elállt és ismeretlen...
Azóta is folyamatosan teszi a feljelentéseket ellenem, nem százas... Nem akarom, hogy egész életemben ez legyen.
Röviden és tömören annyiról van szó, hogy megloptak, én feljelentés tettem. Ezt követően mint sértett tanú vallomást tettem, amiről készült is jegyzőkönyv. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, kihallgatták mint gyanusítottat. Állítólag be is ismerte a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!