Ha elvesztettem a 40 éve szerzett érettségim bizonyítványát azt tudom pótolni valahogy? Az azóta jogilag nevet változtatott iskola őrzi azt továbbra is vagy más valahol őrzik? Ez hogy van?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Édesapámnak 51 évesen nincs 8 általános bizonyítványa különféle okok miatt. Az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan tudnánk Békés megyében (Békéscsaba) intézkedni az ügyben, hogy megszerezze? Nagy hátrányt szenved, hogy csak a 6 osztálya van meg. Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm!
Apró betűkkel ír, de hibátlanul. Vesszők, ékezetek nem mindig egyenesek, most már próbál erre odafigyelni. Tud még ezen fejben változtatni. Rengeteget ír így, naplót meséket, egyszerűen ilyen az írása. Nyelvtant tudja nagyon jól. Alsóban versenyeket nyert. Nem...
Rengeteg dologra kell tanulnom, és van olykor a rajzra infóra kémiára stb... nem jut idő. Ezekkel persze nem szeretnék kezdeni semmit a továbbtanulásban de még is rontja a bizonyítványom. Alapból 4es 5ös tanuló voltam(vagyok), de egyszerűen ezek nem érdekelnek. Sokkal...
A félévi bizimutogatások előtt... Sok szülő nagyon büszke arra, ha a gyereke kitűnő lett, viszont ehhez igazából nem társul valós tudás, mert amit az iskolában tanítanak, az nem készít fel az életre és nincs mögötte élethez szükséges tudás. Ez a tipikusan diplomával...
Nem rég megváltoztattam a nevem , és minden okmányom kicseréltem már csak a bizonyítványaimat nem. Gondoltam kezdem az általános iskolai bizimmel , ma meg is próbáltam telefonon érdeklődni de azt a választ kaptam a régi sulim titkárságán , hogy ők bizony nem...
Vannak e itt olyanok akik már átmentek ezen az eljáráson?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!