Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elvesztettem a 40 éve...

Képernyőkép kérdése:

Ha elvesztettem a 40 éve szerzett érettségim bizonyítványát azt tudom pótolni valahogy? Az azóta jogilag nevet változtatott iskola őrzi azt továbbra is vagy más valahol őrzik? Ez hogy van?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 05:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogutód iskolában tudsz igényelni másikat.
2023. márc. 12. 06:26
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Az adatokat őrzi, tud másodlatot kiadni.
2023. márc. 12. 07:07
 3/6 A kérdező kommentje:
A másolat teljesen hivatalos teljesen hiteles lesz?
2023. márc. 12. 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. márc. 12. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem biztos, hogy ugyanúgy fog kinézni, de érvényes lesz.
2023. márc. 13. 09:36
 6/6 NTBS ***** válasza:
73%
A jogutód iskolában tudsz intézkedni. Igen érvényes okmányod lesz.
2023. márc. 19. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

8 általános bizonyítvány?

Édesapámnak 51 évesen nincs 8 általános bizonyítványa különféle okok miatt. Az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan tudnánk Békés megyében (Békéscsaba) intézkedni az ügyben, hogy megszerezze? Nagy hátrányt szenved, hogy csak a 6 osztálya van meg. Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm!

12 éves gyerek tud még javítani az írásképen? Mindenből ötös tanuló, de nyelvtanból is, viszont mivel nem ír szépen, így rendsersen kap külön rossz jegyet a külalakra

Apró betűkkel ír, de hibátlanul. Vesszők, ékezetek nem mindig egyenesek, most már próbál erre odafigyelni. Tud még ezen fejben változtatni. Rengeteget ír így, naplót meséket, egyszerűen ilyen az írása. Nyelvtant tudja nagyon jól. Alsóban versenyeket nyert. Nem...

Mennyire baj ha van 2-3 rosszabb jegyem?

Rengeteg dologra kell tanulnom, és van olykor a rajzra infóra kémiára stb... nem jut idő. Ezekkel persze nem szeretnék kezdeni semmit a továbbtanulásban de még is rontja a bizonyítványom. Alapból 4es 5ös tanuló voltam(vagyok), de egyszerűen ezek nem érdekelnek. Sokkal...

Csak én gondolom azt, hogy nem attól lesz valaki gyereke okos, hogy kitűnő tanuló?

A félévi bizimutogatások előtt... Sok szülő nagyon büszke arra, ha a gyereke kitűnő lett, viszont ehhez igazából nem társul valós tudás, mert amit az iskolában tanítanak, az nem készít fel az életre és nincs mögötte élethez szükséges tudás. Ez a tipikusan diplomával...

Névváltoztatás után kérhetem a bizonyítványom (általános iskolai) cseréjét, hogy az új nevem szerepeljen benne?

Nem rég megváltoztattam a nevem , és minden okmányom kicseréltem már csak a bizonyítványaimat nem. Gondoltam kezdem az általános iskolai bizimmel , ma meg is próbáltam telefonon érdeklődni de azt a választ kaptam a régi sulim titkárságán , hogy ők bizony nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!