Jogilag megteheti az apa, hogy karácsonykor csak akkor engedi el az anyuka csakádjához a gyerekeket, ha ő is mehet?
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy igazi pszichopata az apa…
Előzmény, hogy anyukát megfenyegette, hogy ha elveszi tőle a gyerekeket, akkor megöli magukat és a gyerekek mennek nevelőszülőkhöz, de ő nem hagyja, hogy a testvérem nevelje őket.
Őszintén szólva rettegek tőle, hogy akármi nem tetszik neki, ő mindenkit megölne szemrebbenés nélkül. Most zajlik a válás és a gyermekelhelyezés, de iszonyú lassan megy minden, az ő malmára hajtva a vizet, mert elidegeníti a gyerekeket a saját anyukájuktól. A nagyobbik gyerek már a feszültség elkerülése érdekében nem is akar az anyukájukkal időt tölteni. Nála elérte a célját :( A kisebbik még ragaszkodna az Anyukájához.
Az a kérdés, hogy van-e valami módja, hogy a gyerekek legalább karácsony másnapján az apa nélkül lehessenek a mi családunknál nyugodt körülmények között?
De nem is az a lényeg, hogy kifejezetten Karácsonykor velünk lehessenek az ő kontrollján kívül, hanem hogy az év többi részében se tudja őket nyomorgatni lelkileg.
😭
Hogy lehet fellépni egy ilyen emberrel szemben? Van rá mód, hogy egy profi pszichológus vizsgálja meg őket?
A rendőrség nem tesz semmit bizonyíték híján, meg amíg nem folyik vér…
a gyámügyes is fél az embertől.
Az egész történet úgy beteg, ahogy van.
Ne írjátok privátot köszi.
Az én sztorim annyi, hogy súlyos baleset ért, és amíg kórházban voltam, addig anyuka öszejött a munkahelyén a csöves biztonsági őrrel.
Miközben otthon lábadoztam a kórházból kikerülve, ápolásra szorulva, anyuka lebukott és másnap a gyermekemmel ismeretlen helyre távozott.
Mikor hívtam anyukát, hogy mi a fa sz?
Közölte velem hogy nem beszél velem, majd tarzan is közölte velem, hogy meg leszek ölve ha nem fogadom el a szitut és most már övé a nő és övé a gyerekem.
Ezek után az ifjú párt súlyos autóbaleset érte. 4 végtagi törések. Arccsont repedés orr törés, ujjak eltörlése.
Majd a szüleiket és testvéreket is balesetek érték. Törések, kórházi kezelések. Pech... Balsors.. Ki tudja?
És ezek után döntött úgy anyuci, hogy lemond a felügyeleti jogról.
Szóval a kérdésben szereplő édesapa szerintem szolídan és visszafogottan reagált arra, hogy a nője a családja pusztulására tört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!