Te is azonnal kivégeztetnél egy kutyát ilyen helyzetben?
Egyrészt, gyilkossági kísérletet hajtottak végre ember ellen.
Másrészt a vér íze után miért ne ismétlődhetne meg az eset?
Nem értem mit kell vizsgálni a három rotit. Golyót vagy injekciót nekik, azt kész. Ha teszem azt egy betörőt kaptak volna szét, az más eset lenne egy fokkal, de egy járókelő/postás esetében ugyanígy ítélkezek.
A szülők meg természetesen felelősek, de most az mire jó, ha pénz/fegyház büntetést kapnak.
"Golyót vagy injekciót nekik, azt kész"
Ez aztán megoldaná a problémát.Így soha többet nem fordulnának elő ilyen esetek mert megrémülne a többi kutya
Birka
NEM, NEM, SOHA!!!!
A gazdáját végeztetném ki, mivel a kutya olyan lesz amilyenek nevelik, olyanok mint az emberek és a hangyák.
NINCS ROSSZ KUTYA CSAK ROSSZ GAZDA!
amúgy meg van egy olyan érzésem, hogy nem lett megtanítva a kis kölöknek, hogy nem húzzuk meg a kutya farkát/fülét, mert megharap!
2. vagyok!
Amúgy ennyi erővel az összes gyilkost (fajtól függetlenül [ember, kutya, macska, krokodil]) ki kéne végezni és nem állami pénzen zabáltatni meg éltetni, az ember sokkal jobban hibás MINDEN ESETBEN, mint a kutya!
Jó... Akkor most TEGYÜK FEL hogy a kisfiú volt a hibás és mondjuk dobálta esetleg ijesztegette a kutyákat, amik ettől megvadultak, elszabadultak és megtámadták őt. Ez is lehetséges. És emiatt rögtön meg kéne halniuk... Persze ez csak egy verzió, nem tudom mi az igazság, azt csak a fiú tudhatja...
És a többi válaszolónak is igaza van , hogy ha normálisan nevelik meg a kutyákat akkor még ha a gyerek 'bántja' is őket nem támadnak.
"ha normálisan nevelik meg a kutyákat akkor még ha a gyerek 'bántja' is őket nem támadnak."
Ez a nagy igazság!!!Normális neveléssel egy rotit kezes báránnyá lehet nevelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!