Feljelenthet azért, mert az udvaron mutogattam neki a
fenekem? 23F
Figyelt kérdés
Lakik a szomszédban egy bolond néni, aki egész nap csak áll a kerítésnél és vagy engem vagy a másik szomszédot nézi (attól függ ki van épp kint). Néha még magyaráz is hülyeségeket. Szóltam már neki, kértem szépen, csúnyábban is, de semmi. Most itt a jó idő, megint sokat vagyok a kertben és végleg meguntam ezt. Odamentem hozzá, ez a párbeszéd zajlott le:
"Csókolom, bele tetszik nézni a gömbbe?"
"Milyen gömbbe?"
"Hát a seggömbe!!"
És megfordultam, lehúztam a gatyámat és a hátsó felemet mutattam neki. Ő Meg berohant a házba és 15 perc múlva jöttek a mentők, az a banya kihívta őket, mert hogy rosszul lett ettől, de a mentők 5 perc után el is mentek. Másnap a banya lánya jött át hogy mit képzelek magamról, fel fog jelenteni (ma). Én félek hogy közszemérem sértésért akár egy zsíros csekket is kaphatok, azért nem vagyok eleresztve.
Igen. És meg is érdemelnéd, mert attól hogy néz, vagy mert beszél hozzád még nem jelenti azt, hogy ilyet kell csinálni.
2014. máj. 6. 17:41
3/19 anonim válasza:
Feljelenthet, de 3 évesnél fiatalabbakat nem büntetnek pénzre. (Tudom, hogy 23-at kamuztál!)
2014. máj. 6. 17:44
4/19 anonim válasza:
Szeméremsértésnél feltétel a nemi vágy felkeltése mint cél, szerintem ez nem áll meg. Arra hivatkoznék, hogy lecsúszott a gatyám, magánterületen történt és nem tudtál arról, hogy más is láthat. Nem tudom utcáról rálátnak-e a területre, de nem ítélnének el.
Érdemes megfontolni, hogy feljelented zaklatásárt a néni, ő rendszeresen önkényesen próbál beavatkozni a magánéletedbe. Ez az eset is ékesen bizonyítja.
2014. máj. 6. 17:52
5/19 anonim válasza:
Az még nem ju8tott eszedbe, hogy a néni beteg? Nem kell vele törődni. Amit csináltál, az felháborító.
2014. máj. 6. 17:56
6/19 anonim válasza:
Nem, mivel nincs tanúja. A lányának ő maga mondta, hogy így történt, az nem a saját szemével látta, tehát mehet a pecsbe.
2014. máj. 6. 18:20
7/19 anonim válasza:
Ha fel talál jelenteni bukni fogja és zsíros perköltséggel néz szembe. Tehát igen, feljelenthet, de megéri neki?
2014. máj. 6. 18:22
8/19 anonim válasza:
Ha ezért bármilyen büntetést kapsz, akkor csak gratulálni tudok a jogokhoz, szánalmas lenen ha ezért megbüntetnének. Oké, valószínűleg beteg a néni, ilyenkor szépen be kéne feküdne egy kórházba és nem felelőtlenül hívogatni a mentőket. Lehet, hogy egyszerre hívta ő meg egy éppen a halálán lévő emberért valaki a mentőket, erre a vénasszonyhoz mennek ki... Aki meg azt mondja, hogy gáz amit csinált, annak tuti nincsen ilyen szomszédnénije, nekem is van, annó sógorom megállt kocsival a házunk előtt, kijött a vénasszony egy vödör vízzel és ráborította közbe meg: "ti is felszedtek minden cigányt" holott olyan magyarok vagyunk, mint a pálinka. Sógorom meg kiszólt, hogy kivisz egy kefét is, aztán mossa már le a kocsit ha elkezdte. Erre meg bement megsértődve...
2014. máj. 6. 18:26
9/19 intrepid válasza:
Ha rajta kívül nem látta más, az nem közszeméremsértés. Neki meg nem kellene naphosszat a szomszédokat lesnie. Elhiszem, hogy unatkozik, üres az élete, de ne akarjon már belefolyni a szomszédjai életébe. Van neki lánya, foglalkozzon azzal! Szórakoztassa, vagy untassa őt!
2014. máj. 6. 18:46
10/19 anonim válasza:
A saját kertjében sem meztelenkedhet az ember? :S
Szerintem csak közterületen számít szemérem sértésnek.
Ha feljelent, akkor mond, hogy te csak napoztál a kertben, a néni meg kukkolt téged :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!