Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthet azért, mert az...

Feljelenthet azért, mert az udvaron mutogattam neki a fenekem? 23F

Figyelt kérdés

Lakik a szomszédban egy bolond néni, aki egész nap csak áll a kerítésnél és vagy engem vagy a másik szomszédot nézi (attól függ ki van épp kint). Néha még magyaráz is hülyeségeket. Szóltam már neki, kértem szépen, csúnyábban is, de semmi. Most itt a jó idő, megint sokat vagyok a kertben és végleg meguntam ezt. Odamentem hozzá, ez a párbeszéd zajlott le:

"Csókolom, bele tetszik nézni a gömbbe?"

"Milyen gömbbe?"

"Hát a seggömbe!!"

És megfordultam, lehúztam a gatyámat és a hátsó felemet mutattam neki. Ő Meg berohant a házba és 15 perc múlva jöttek a mentők, az a banya kihívta őket, mert hogy rosszul lett ettől, de a mentők 5 perc után el is mentek. Másnap a banya lánya jött át hogy mit képzelek magamról, fel fog jelenteni (ma). Én félek hogy közszemérem sértésért akár egy zsíros csekket is kaphatok, azért nem vagyok eleresztve.

2014. máj. 6. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Tanúi nincsenek, az öreg néni egymagában nem túl hiteles forrás, a lánya meg jelentsen, röhögve küldik el a rendőrségtől.

Amúgy jó nagy paraszt vagy, de lehet én is ezt tettem volna :D

2014. máj. 6. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy a közszemérem sértés tök más dolog, szexuális árúra vonatkozik, a szemérem sértés meg a nemi szerv mutogatására. Bár ilyen szempontból én közölném a szomszéddal, hogy az én seggem bizony nem nemi aktus tárgya :D
2014. máj. 6. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
szemtanú meg ilyenek? ráadásul szenilis vén trotty, ki fog neki hinni? és ezért mentőt hívni? édes istenem...
2014. máj. 6. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez semmilyen szinten nem áll meg. Feljelenteni feljelenthet, de max körberöhögik. Én a helyedben tovább provokálnám a nyannyert...
2014. máj. 6. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
Esetleg arra nem gondoltál, hogy átépítsd a kerítést úgy, hogy ne tudjon átlátni?
2014. máj. 7. 07:10
 16/19 anonim válasza:
85%
Nagyon jól tetted amit tettél :DD Sőt folytasd is :DDDD
2014. máj. 7. 21:36
 17/19 anonim válasza:
100%
Én is utálom azokat az idős néniket akiknek nincs jobb dolguk mint más után leskelődni egész nap. Haveroméknak is van egy ilyen szomszédja, átmentem haveromhoz visszakérni a kölcsönvett körzőmet, aztán a 80 éves öreg nénike szomszédjuk fölhívta a haverom anyját h idegen csávó ment be a házukba. azthitte RABOLNI akartam...
2014. máj. 7. 23:13
 18/19 anonim válasza:
100%

Ő bámul téged, ez téged zavar, de ő az csinál a saját kertjében, amit akar, ellenben te is azt csinálsz a tiédben, amit akarsz. Akár még birkát is áldozhatsz, ha úgy tartja kedved. Ha nem szóltál volna be neki, hogy figyeljen oda, akkor egy szava sem lehetne. Tényleg nagy bunkó vagy :-) Szemtanú nincs, feljelenthet, de tényleg kiröhögik. Ha pedig perel, akkor nagyon sokba lesz az neki. Lényeg, hogy tagadj és hogy senki se hozza ezt a posztot veled összefüggésbe. Ez kb. írásos bizonyíték is lehet.

Megyek hazafelé a melóból (9 éve arra járok), a buszmegállóban szemben van egy ház. Az nyitott emeleti ablakból minden áldott nap egy idős pár bámul kifelé (télen, nyáron), és csak néééééznek, elég félelmetes. Keresik a következő áldozatukat, vagy én nem tudom.

2014. máj. 9. 09:07
 19/19 anonim válasza:
Én a helyedben álló fasszal is járkálnék a kertbe miközben " nemtudom " hogy lát vagy néz :D
2014. máj. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!