Extrabab kérdése:
Hogyan működik a távol tartási végzés?
Figyelt kérdés
A sztori ott kezdödik, hogy megszülettem... az édes apám soha sem szeretett, kiskoromba mindig megvert, rajtam vezette le a streszt meg minden. És ez eléggé kihatott a felnőt koromra is. Már 22 éves vagyok, az apám kiskoromba mindig kitalált valamit, hiába probáltam a kedvébe tenni meg bármi, éretségit is leakartam tenni, de azt mondta, hogy ha tanulni akarok akkor dolgozak mellete... Hát amikor kijártam a szakmunkás képzöt nem tudtam sehol se elhelyezkedni, mert éretségi nélkül v munkatapasztalat nélkül nem vettek fel.. és hát egy nap minden ok, és elöjelnélkül bejött a szobámba és burkoltan elmondta, hogy "bár megse születtél volna" EGY APA HOGY MONDHAT ILYET A FIÁNAK? Ő megtette... hát meg már évek óta el is hagyta a családot, és heti 1x feljön zaklatni minket... jópofizik, és beleköt abba akibe tud, bár már más nővel is él együtt.. a tölle származó gyereknek meg az eddigi pár év alatt nagyobb szeretettett adot mint nekem. Na 1 nap már vagy 3 hónapja majdnem, mondta hogy mehetnék hozzá dolgozni, hát nagyon meg is lepödtem... bár utolagosan kiderül hogy a nagynéném által ajánlotta csak fel, alapbol nem ment volna neki, pedig lett volna lehetösége, na szóval az egésznek a lényege hogy teherautoval szálitunk rakományokat, és hát én vagyok a pakolo. Első héten még "probált" jófej lenni, de 3. nap már ismét kivillantotta a foga fehérjét.. Na de egy árut se rakna 3 cm-rel arrébb, de velem mindig kiabál, ha jól csinálom kitalál valamit, ha nem akkor azért. Sokszor fejbe kitalálja hogy mit akar, nem mondja meg, és engem szíd le érte. Első héten még örültem hogy kaptam egy "apát" most meg alig merek hozzá szolni, mert félek hogy leordibálja a fejemet. Már most megtenném, hogy elinditom a távoltartásit, de nem tudok sehova se menni, nincs pénzem, és ahogy ismerem ő bármire képes... Mit tudnék tenni?2016. jún. 28. 18:37
2/2 anonim válasza:
Nem értem, mihez kéne neked végzés. Megmondod, hogy köszönöd, de nem akarsz tovább nála dolgozni, aztán viszont látásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!