Állami támogatást kérhetek a helyi mozi projektorvételére? Kiskunlacháza-mozi.

válasza:

válasza:Keress rá az Uniós vagy hazai pályázatok között hogy van e illetve valami kulturális jelegű pályázati támogatás. Ingyenes ritka, ugyanis kell majd az önrész.
Magad is meg tudod írni ha ügyes vagy és vagy annyira művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Szóval tegyük fel van a Westend abban van spar,dm,ruhaboltok,mozi stb. Ezek közül csak a spar lesz zárva vagy a ruhaboltok is meg a mozi is? Meg egyáltalán ez hogy van és kinek jó ez így? Ezt a nyitvatartásosdit nem nagyon értem. A válaszokat előre is köszönöm!
Egyébként kinézek 16-nak. Hogyha nem diákjegyet kérek,akkor nem nézik meg az igazolványt,és akkor bemehetnék,nem?
Persze értem, hogy szó szerint azt jelenti, hogy a te bajod, ha mégis ellopják a cuccaidat, és nem perelheted őket. De egyrészt - akkor ez most komoly, hogy ha a biztonsági őr úgy dönt, hogy most lusta vagy gyáva megakadályozni valakit az értékmegőrző széf...
TV és rádió esetében szerintem van ilyen törvény, hiszen nem véletlenül mondják be, hogy a műsor termékmegjelenítést tartalmaz, reklám következik, stb. Ez azt hiszem teljesen elvárható és normális. De mi a helyzet más szolgáltatások esetén. Amikor bemegyek a moziba,...
Kiraknám a házam kerítésére, hogy MOZI és aláírnám, hogy 10:00 Mátrix 14:00 Star Wars : A Sith-ek bosszúja stb. Aki be akar jönni az fizet 600 Ft-ot és leülhet a nappalimba megnézni a filmet a TV-men. Extra pénzért pattogtatok neki kukoricát, töltök neki kólát stb.
Idei amerikai film: Mutatnak városokat majd jön A Duna, Budapest, Hősök Tere. És erre mit mond a gyerek: "itt vagyunk Prágában..." Ezt lehet? Ez nem félrevezetés, vagy hazugság vagy nem tudom mi? Egy Ország fővárosának az egyik hatalmas és igen jól ismert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!