Ha megszűnik a lakcímkártyám, és nincs állandó lakhelyem, akkor a munkaviszonyomat megszüntetik?
Esetleg megbüntetnek igazoltatásnál?
Milyen konkrét hátrányokkal jár?
Kérem csak a kérdésre válaszoljanak!

válasza:munkaviszonyodnak semmi köze ehhez, ha a címed megszűnik a lakcímkártyád települési szintű lesz
bankban nem fognak neki örülni

válasza:Akkor úgy fognak kezelni, mintha nem Magyarországon élnél, tehát például nem lesz érvényes betegbiztosításod.
Ha nem jelented be a tényleges lakcímedet, az elvileg szabálysértés, amiért bírságolhatnak, habár ezzel így önmagában nem szoktak foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy csak állandó lakcím játszik?
(az állandó lakcíme is ezen helyen van) De nem tartózkodik ott 10 éve.
Jelengleg egy program keretein belül alkalmaznak (25 év alattiak támogatása), és közölték hogy semmi képpen sem mondhatok fel, mert hat hónapra aláírtam a papírt. Viszont mások azt mondták hogy akár azonnal is felmondhatok és nem kell a felmondási időt ledolgozni....
Szeretnék venni egy lakást. Ismerősöm édesanyja eladná nekem a lakását, amit már régóta albérlők laknak, de lenne egy olyan kérése, hogy had maradjon ez az állandó lakcíme (az ország másik felén él, másképpen nem lakhatna nővérszálón). A kérdésem az lenne, hogy...
adott egy csaladi haz ahol mama haszonélvezo volt . Állandóra be vagyunk jelentkezzve 19 hónapos kislányommal jelenleg várandós vagyok . A hazat nem rokonok oroklik . 3 tulaj van . Mi szeretnenk megvenni ( nem tudjuk hogy hajlanak e a vetelre vagy mit akarnak) . A...
Rendszeresen visszajárnak jehova tanúi,paplan árusok,adomány gyűjtők,stb. annak ellenére,hogy nem egyszer közölve lett,hogy nem érdekel. Persze nyílván újabb és újabb emberek is megjelennek,de szerintem ez zaklatás.Nem lehet nyugodtan lenni otthon,mert nyomják a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!