Szeretnék krossz motorozni. Hogyan kezdjek hozzá? Egyáltalán hány éves kortól lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Lécci normális válaszokat!koszi
13 éves vagyok megszeretnék tanulni. Hogy vagy mivel kezdjem? Baja mellet lakom van a közelbe csapat ha van akkor bevesznek?
Csak ilyen laza kis otthoni edzésre gondolok tehát nem mindenre hanem mondjuk has, kar, hát csakhogy legyen valami :) először hízzak és dolgozzam át vagy hogyan? 15/F 173/ 55 KG
Az anyagi helyzet egy picit szűkös, és a szülők is ellenzik a dolgot, 100-200ezret tudok egy motorra adni. :/
Még életemben egy métert nem mentem motorral. Nyáron tervezek jogsizni, A korl. vizsgám lenne. Autóval már egy éve járok, szóval közlekedéssel van tapasztalatom, nem vagyok ideges, "kiafaszagyerek" gyorshajtó típus, régen kinőttem vagy talán nem is volt ilyen...
nem az utcán, hanem inkábbb sportként. lehetőleg budapesten. hova menjek? hogy kezdjek hozzá? mit csináljak? stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!