Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék krossz motorozni....

Szeretnék krossz motorozni. Hogyan kezdjek hozzá? Egyáltalán hány éves kortól lehet?

Figyelt kérdés
Van salakmotorpálya.
2010. dec. 12. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
sok pénz kell hozzá!!
2010. dec. 16. 22:19
 2/4 1 srác válasza:
én is krossz motorozok:) 12 évse vok 125 pitbike vel tolom
2010. dec. 17. 13:37
 3/4 kupec válasza:
csak nem mehetnél vele 125 cmm 16tol lehet 12 még az 50 cmm szntem ha még nem motorozol simson azon megtanilsz jogsi motor ennyi
2010. dec. 30. 22:23
 4/4 anonim válasza:
Csak ha közúton... (előzőnek)de ott krossz motorral nem is lehet menni... Hát olyan... 3-4 éves kortól lehet kezdeni :) Kell egy jó kis moci, védőruha, sportegyesület (MAMS), meg licenc
2011. máj. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Extreme rollerben mivel kezdjek? Milyen trukkel?

Lécci normális válaszokat!koszi

Hogy kezdjek free running vagy parkourozni?

13 éves vagyok megszeretnék tanulni. Hogy vagy mivel kezdjem? Baja mellet lakom van a közelbe csapat ha van akkor bevesznek?

Hogyan kezdjek el edzeni?

Csak ilyen laza kis otthoni edzésre gondolok tehát nem mindenre hanem mondjuk has, kar, hát csakhogy legyen valami :) először hízzak és dolgozzam át vagy hogyan? 15/F 173/ 55 KG

Hány éves kortól lehet elkezdeni cross-motorozni? 14 a még nem késő? És milyen motorral kezdjek?

Az anyagi helyzet egy picit szűkös, és a szülők is ellenzik a dolgot, 100-200ezret tudok egy motorra adni. :/

Mivel kezdjek motorozni?

Még életemben egy métert nem mentem motorral. Nyáron tervezek jogsizni, A korl. vizsgám lenne. Autóval már egy éve járok, szóval közlekedéssel van tapasztalatom, nem vagyok ideges, "kiafaszagyerek" gyorshajtó típus, régen kinőttem vagy talán nem is volt ilyen...

15vagyok. Lány. Motorozni szeretnék. Hogy kezdjek hozzá?

nem az utcán, hanem inkábbb sportként. lehetőleg budapesten. hova menjek? hogy kezdjek hozzá? mit csináljak? stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!