Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mien Bmx-et vegyek? Többi lent!

Ismeretlet1 kérdése:

Mien Bmx-et vegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szasztok! Bmx-et szeretnék venni, csak tanácstalan vagyok , hogy miet vegyek.Kb 40-50 ezret szeretnék rá áldozni.

187cm vagyok és 57kg.

Légyszi ajáljatok nekem, vagy küldjetek egy linket.

Köszi.

2014. máj. 10. 19:18
 1/1 anonim válasza:

annyiert kapsz egy jobb hasznaltat.

te ugyan meg nem bicoztal igy nem tudod mekkora kormany lenne az idealis de en minimum 8.5 magasat ajanlok. vaz pedig kb: felsocso 21" a lancvilla pedig 13.5" vagy tobb.amit meg figyelembe kell venned:

gumik ne legyenek kopottak min. 2.125 szelesek legyenek a tobb az csak jobb.

attetel egyertelmuen:

25 - 9

28- 10 vagy ilyesmik a legtobben 25- 9et hasznalnak.

ipari csapagyas legyen minden. ez az egyik legfontosabb hogy ne golyos hanem iparis legyen.

elol 10es hatul 14es tengelyek legyenek

markolat allapota

olyat ne vegyel hogy azt mondja hogy csak egy csapagy kell bele es jo meg ilyenek. valoszinuleg nem kapsz bele es szerinted o miert nem csinalta meg? azert akarja elpasszolni

esztetikailag is legyen rendben ne legyenek horpadasok ne legyen rozsdas

a marka is rengedteget szamit.

epitett bicot keress ilyesmi markakbol osszerakva:

wtp

salt

saltplus

total bmx

colony

bone deth

odyssey

primo

shadow

meg rengeteg jo marka van meg.

azt is vedd figyelembe hogy milye helyen hasznalnad fokent ha streetelni akarsz akkor magasabb vazut kell keresned ha dirtozni akkor alacsonyabbat ha parkozni akkor m1. igazabol barmelyik vaz hasznalhato barhova streetre azert kell megasabb mert ott sokat csuszkalnak azt a magasabb jobban birja. dirton tobb atlepos trukkot szoktak igy oda alacsony kell mert azt gyorsabban atleped.

sok dolog amit leirtam magatol ertetodo. a vaz meretei relativok de igy hogy meg nem bicoztal nem tudod melyikkel tudsz konnyebben forogni. ha van ra lehetoseged kerd.el haveroktol. tudom ajanlani a testbike nevu oldalt ott van a legtobb hirdrtes.

vedo es minden mas temaban tudok segiteni ha erdekel valami irj privatot

2014. máj. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!