Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gotinba megserult a nyakam....

Gotinba megserult a nyakam. Sok apro ropogast erzek mega z egszeru fejkorzesnel is. Ebbol baj lehet?

Figyelt kérdés
Foldharcban szinte mindig ajulas kezdeteig elmegyek.par napja azt vettem eszre hogy egyszeru fejkorzesnel is sok apro ropogast hallok a nyakamban.Nemerzek semmit,nemfaj nemim se. Irjatok valami Erre.ez Nagy baj?

2014. júl. 2. 16:25
 1/3 anonim válasza:

Eléggé.

Orvos..

2014. júl. 2. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2014. júl. 2. 16:42
 3/3 anonim válasza:
Nekem elég rossz a csontozatom, így mindig ropog mindenem... én is éreztem apró ropogásokat. Én 3 hónapja csaptam be csúszdázás közbe, akkor nagyon fájt de elmúlt. Apró ropogások most is vannak... ezek több mindentől lehetnek, pl porc gyengeség. Nekem nincs vele semmi bajom, nem fáj meg ilyenek, csak rossz a tartásom :D Akkor van baj, ha az a csont elrepedt, letört, megsérült, mert akkor rosszul fog összeforrni. Ezért lehet elmenni orvoshoz, hogy a röntgen kimutassa, van-e repedés.
2014. júl. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!