Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a peek-a-boo?

Mi a peek-a-boo?

Figyelt kérdés

Lehet hogy baromságot kérdezek vagy tudnom kéne, utána néztem a neten de nem sok mindent találtam magyarul.

Az egyértelmüség kedvéért én box témában kérdezem ezt.

2015. márc. 31. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
az amikor kettős fedezékben odamész az ellenfeledhez, majd onnan ráijesztesz, vagy fogod és hirtelen ütsz egyet... amugy a peek-a-boo az magyarul a kukucs... :D tudod, amikor eltakarod az arcod, aztán kibújsz onnan és "kukucs"... :D
2015. márc. 31. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ütőtávon belül folyamatosan ducking-olsz és kontrázol.Tyson volt az egyik mestere ennek a stílusnak.
2015. márc. 31. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Tyson is king!
2015. ápr. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Jó nekem a boxerből az M-es méret?

Voltam az Aréna Plázában a Peek&Kloppenburg boltban ahol vettem egy Emporio Armani boxert. Azt hiszem 175-176 cm magas vagyok és 82 kg. A srác meg azt mondta, hogy jó nekem az M-es méret. Miután felpróbáltam meg próbáltam az L es méretűt, de annyira nem vettem észre...

Fisher price peek kokckák mire valók?

Hány éves kortól? Van valami magyar leírás?

Melyik a jobb? Van Graaf vagy a Peek & Cloppenburg?

Arra lennék kíváncsi, melyik a jobb a ruhákban, minőségben, de legfőképpen árban!

Szeretitek a Peek & Cloppenburg üzletet?

Az Aréna Plázában van. Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vagytok megelégedve a választékkal, árakkal, ott forgalmazott márkákkal stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!