Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti mit tanácsoltok, megéri az...

AngiiX3 kérdése:

Ti mit tanácsoltok, megéri az eBay-en venni valamit?

Figyelt kérdés
Csak mert szeretnék kérni születésnapomra egy Pennyboard-ot, de nem tudom megéri-e az eBay-en venni. Jó olcsó (valamelyik) meg minden, de a Ti tanácsaitokat kérem. A válaszokat előre is köszi!

2016. jún. 27. 13:10
 1/5 anonim válasza:
Szerintem igen,mi is sokszor rendelünk onnan.Én szeretem.Szerintem nyugodtan vegyél onnan(de ez az én véleményem,más lehet hogy nem szereti,de mindenki más)én csak ajánlani tudom.
2016. jún. 27. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan. Paypalon keresztül kell és legyen vásárlás védelem. Engem már próbáltak átverni.
2016. júl. 2. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én eddig nem csalódtam benne,sőt! Nagyon nem érdeke az ottani eladóknak a negatív bejegyzés,főleg ha ugyanazt sokan árusítják.
2016. júl. 3. 21:43
 4/5 anonim válasza:
Szerintem megéri. Én még a kekszet is onnan rendelem.
2016. júl. 27. 17:32
 5/5 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom. Rengeteg jó tapasztalatom van az Ebay-ről, de azért csak óvatosan és körültekintően. Itt is be lehet csapódni. Csak pay-pal-al fizess, mert ha bármi gond van vissza lehet rántani a pénzt. Ne vásárolj értékes terméket olyantól akinek kevés,vagy 90% alatt van a pozitív az értékelése.Én először kis dolgokkal próbálkoztam, ami nem volt túl rizikós. Jelenleg 340 pozitívom van, és 100%. És naponta nő. Ha szűkségem van bármire, először Ebay, majd egyéb webshop, majd bolt.
2016. aug. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!