Van valaki akinek ilyen van?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy új kerékpárt, leginkább mindennapi használatra, illetve ha időm adja akkor egy rövidebb (15-20km) túrázásra, szóval valaki tud mondani valamit erről a bicikliről? Mennyire strapabíró, kényelmes, illetve hogy megéri-e az árát?
2014. máj. 8. 13:32
1/9 anonim válasza:
ez a bicikli igazából nem teljesen normális használatra van ez inkább kinézetre. semmi komolyabb minőségi márkás dolog nincs rajta bár ennyiért nem elvárható. egy közepes minőségű minőségű bicikli 100e től indul tudom, hogy Mo. on ez soknak számit csak mondtam. a teszkos minőség felett van azért kicsivel de semmi tervezés nincs nagyon benne meg megfelelő vázméret stb stb. de az a helyzet hogy ezt az emberek nagy része lesz.arja. na szóval hogy a kérdésedre jobban válaszoljak a sima tekeréstől szétesni nem fog. kényelmesnek nem hinném hogy az hosszabb távon de arra, hogy elmenj a boltba vagy munkahely iskola tökéletes. de mivel a szinesebb embereknek biztos tetszik ezért egy 8-10mm es láncos zár ajánlatos ami nem olcsó de a bicikli drágább volt... hát ennyiért nem lehet komoly biciklit venni szóval ha neked megfelel megér ennyit
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszabb terjedelmű válaszod. Leginkább nálam is a pénzhiány az ami közbeszól, sajnos 40-50 ezer forintnál többet nem tudok rászánni arra hogy egy kicsit megkönnyítsem a közlekedésem, illetve hétvégente kikapcsolódjak néhány km tekeréssel, ha esetleg hasonló áron tudsz valami olyasfajta biciklit amit célszerűbb lenne megvásárolnom szívesen meghallgatom.
2014. máj. 8. 14:30
3/9 anonim válasza:
használt szóba jöhet? ha igen akkor esetleg leirhatnád hol laksz és esetleg ha még szóba jön valami hely amerre jársz
4/9 anonim válasza:
lehet én vagyok mazoista de én BMX-el járok mindenhova városban, ráadásul breakless, sokkal gyorsabb, mint bármelyik másik eszköz
5/9 A kérdező kommentje:
Szegeden lakom, szóba jöhet használt. +100 testsúllyal kicsit hülyén állna a BMX, de egyébként én is azt preferáltam régen. :D
2014. máj. 8. 14:44
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Mind nagyon jól néz ki, de attól félek hogy egy ilyen nagy darab embernek mint én kényelmetlen lenne egy MTB, azért is akartam városi biciklit.
2014. máj. 8. 15:01
8/9 anonim válasza:
szerintem nem lenne probléma vele
9/9 anonim válasza:
A bicaj, amit a kérdésben linkeltél egy cruiser, vagyis arra való, hogy gyökkettővel elcsorogj fagyizni vagy a strandra. Ezzel a bicajjal már 10 km megtétele is kimeríti a kínzás fogalmát.
Szerintem trekking vagy cross kategóriában nézelődj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!