Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A biciklim teleszkópja nyikoro...

A biciklim teleszkópja nyikorog? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nyikorog? Hol nyikorog? Mikor nyikorog?
2014. máj. 9. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor vidd el, mondd meg mi a baja. Szétszedik, belenéznek, kitisztítják, újrakenik és meg van oldva.
2014. máj. 9. 21:10
 3/3 anonim válasza:
Attól fugg, milyen: az olajosak általában nem szoktak nyikorogni, de nekem is van egy biciklim(rugós telóval), ami nehezen rugózott, nyikorgó hangot adott ki, szóval szétszedtem, ezután láttam, hogy milyen egyszeru is az egész (és milyen száraz-olaj kispórolás), tehát megkentem, osszerktam, és most már simábban megy. Van még egy biciklim, amiben levegos/olajos tejóm van, sajnos ha behúzom az elso féket, a teleszkóp mozog elore-hátra, de nyikorgásról még oszintén nem is hallottam. Ha valaki tud adni tippet hogy szedjem szet hogy kicsereljem amit lehet vagy hogy mit csinalhatnek vele nagyon szépen megkoszonném.
2014. júl. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!