Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » MTB-t 150. 000 körül?

MTB-t 150. 000 körül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! MTB-t szeretnék venni, a fent említett összeghatáron belül, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Ezeket néztem ki:

1, [link]

2, [link]

3, [link]

A barátom azt mondja, hogy ezek valójában fos kínai biciklik, jó marketinggel. Ez túlzás? Igazából fele-fele arányban használnám hegyen, és úton, néha kicsit rázósabb terepen, de nem lépcsőkön akarok leszáguldozni. Légyszi csak olyan válaszoljon, aki ért hozzá.

köszi!

2014. máj. 9. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy kínai, de nem kell tőle megijedni, mert ügyesen másolnak. :]

Na, a CTM egyből felejtős, a Kross felszereltsége nem túl jó az árhoz viszonyítva. A Mali meglehetősen kecsegtető, főleg, hogy most akciós. Szerintem azt kellene eldönteni, hogy hosszú távon gondolkodsz vagy sem. Ugyanis a Mali alaktrészek tekintetében nagyon jónak mondható, de a váz az elég tré. Én inkább megkukkantanám a Cube Aim Pro 29-et. Azt a bicajt megéri később magasabb szintre fejleszteni, mivel a váz jó alapot ad hozzá.

2014. máj. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!