MTB-t 150. 000 körül?
Sziasztok! MTB-t szeretnék venni, a fent említett összeghatáron belül, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Ezeket néztem ki:
1, [link]
2, [link]
3, [link]
A barátom azt mondja, hogy ezek valójában fos kínai biciklik, jó marketinggel. Ez túlzás? Igazából fele-fele arányban használnám hegyen, és úton, néha kicsit rázósabb terepen, de nem lépcsőkön akarok leszáguldozni. Légyszi csak olyan válaszoljon, aki ért hozzá.
köszi!
Az igaz, hogy kínai, de nem kell tőle megijedni, mert ügyesen másolnak. :]
Na, a CTM egyből felejtős, a Kross felszereltsége nem túl jó az árhoz viszonyítva. A Mali meglehetősen kecsegtető, főleg, hogy most akciós. Szerintem azt kellene eldönteni, hogy hosszú távon gondolkodsz vagy sem. Ugyanis a Mali alaktrészek tekintetében nagyon jónak mondható, de a váz az elég tré. Én inkább megkukkantanám a Cube Aim Pro 29-et. Azt a bicajt megéri később magasabb szintre fejleszteni, mivel a váz jó alapot ad hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!