Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár tipust ajánlot...

Milyen kerékpár tipust ajánlotok, rossz minőségű utakra, amit egyenes testtartással lehet vezetni?

Figyelt kérdés
Olyan kerékpárra gondoltam,amelyiken nem kell előre görnyedni,és erős a váza földutakon.

2015. máj. 1. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

első teleszkópos monti,aztán ha megvan és nem lehet emelni a stucniján,akkor veszel egy hosszabb stucnit vagy egy magasabb kormányt,vagy mindkettőt.

kicseréled és nem kell görnyedni.

a vastag kerekét is lecserélheted egy kicsit vékonyabbra úgy jobban fog menni betonon ha azon is mész.

2015. máj. 1. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,eddig egy 50 éves veteránnal bicóval mászkáltam,de már annyira elhajlott a váz a hátsó keréknél hogy nem lehet kijavítani,185cm magas vagyok és 110kg ,próbáltam egy virsli kerekű 28-ast,de meglapúlt a kereke,és a vázat is gyengének találtam,egy erős 28-asra gondoltam,de nem tudom milyen vázzal keressem.
2015. máj. 1. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Citybike, ha a varosban rohangalsz ... fitness/sport bike, ha neha sportszeruen kitekersz valamilyen parkba ... trekking, ha eljarkalsz kirandulni is neha a barataiddal es Mountainbike ha hegyi kornyezetben a kirandulo utakon, avagy csak ugy a hegyoldalban akarsz dongetni.
2015. máj. 2. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
outin kívül mindent lehet egyenes testtartással vezetni, ami a méreteidhez helyesen van megválasztva és beállítva. outit is, de ott a nyakam nekem mindig megfájdul.
2015. máj. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Egyenes fejű küllővel jobban megéri kereket fűzni?

Nem a speciális országúti kerekekre gondolok, hanem 32 küllős MTB kerékre. Szeretnék egy elpusztíthatatlan, minél kevesebb karbantartást igénylő túrázós montit építeni és rábukkantam a fenti agyra, ami kissé elgondolkodtatott.

Egyenes fejű küllőt hol lehet kapni?

Egyenes fejű küllőt keresek, tudnátok ajánlani helyet ahol lehet kapni vagy készítettni?

Kerékpár kormányra bármilyen féket fel lehet tenni akár kos akár egyenes a kormány?

A kérdésem az lenne,ogy van e külömbség a kosra szerelhető és az egyesen kormányra szerelhető fékek között? Fel lehet-e szerelni egy eddig egyenes kormányon lévő féket a kosra??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!