Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » B'Twin 340-et vennék. Jó vétel?

Milánix kérdése:

B'Twin 340-et vennék. Jó vétel?

Figyelt kérdés

B'Twin rockrider 340-et vennék. Kiváncsi vagyok jó vétel lenne-e? Milyen a fék, váz, teleszkóp de legfőképp a váltó és hogy alkalmas lenne e esetleg napi 15-30km-t le tekertni? És ha nem akkor milyen kerékpárt tudtok ajánlani olyan 60e Ft körül.

[link]

2015. júl. 24. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:

hogy lenne már jó vétel?

ez a lehető legolcsóbb még kerékpárnak nevezhető képződmény.

a lehető legolcsóbb leggagyibb alkatrészekből van összerakva, tipikusan semmire nem való.

ha aszfalton akarod megtenni azt a 15-30 km-t azt valószínűleg bírná egy pár éven át, de biztosan lesz még eközben is szervizköltséged.

2015. júl. 24. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod h rossz?
2015. júl. 24. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
a nevébő a típusából és az árából.
2015. júl. 25. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz többet bringára szánni, vagy nem mersz használtat venni, akkor ez jó vétel. Tény, hogy a legalja az MTB-nek nevezhető kerékpárok között, de nincs rajta semmi kirívóan gagyi vagy oda nem illő. Városban, földutakon bóklászni teljesen jó kezdő bicaj.

A 90-es években ennél jóval trébb bicajokkal nyomultak a montisok, minden viszonyítás kérdése.

2015. júl. 25. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

figyelj én ezt nem ajánlanám. Csak meg kell nézni hogy mikből van összeralva...

Egyik haverom vett egyet. 2év és kb használhatatlan lett

Nála a hibák nagyja abból adódott hogy nem ápolta. Rozsdás lánc, fogaskerekek, szétment a fogaskerékkoszorúba a csapágy, nem működik a váltó, a bowdenek kinyúltak és nem is sorolom tovább.

inkább ajánlanám a testbikeot nézz valami JÓT ugyam ennyièrt sokkal jobbat kapsz. De legyél körültekintő van ami jónak néz ki de belülről szét van menve.

ha bármi kérdésed van írj nyudgodtan

------

üdv:Egy freerideer(umf hardy3)

2015. júl. 25. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:

!!!KÖSZÖNÖM A VÁLLASZOKAT!!!

már megvettem de nagyon jó vétel volt és lesz is és ezt azért mondom mert hat évesen kaptam egy mtb és azt most a kistesóm használja. Kiválóan működik nekem a b'twin-nel még sosem SOSEM volt bajom

egybként én nagyon szeretek bringázni cangázgatni tehát ez azt jelenti h án karban fogom tartani, amiről lehet következtetni hogy nem fog olyan hamar tönkremenni

2015. aug. 7. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
ezt előre megmondani könnyelmű kijelentés részedről, majd az idő megválaszolja.
2015. aug. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Távcsövet vennék túrázáshoz, ez jó vétel?

Kiránduláshoz, nappali használatra néztem ki ezt a távcsövet, az ára és a 60 mm-es objektív miatt tetszik. Érdemes ezt választani?

Vennék egy használt xbox 360 slimet egy csomó más cuccal, megéri az árát? (részletek lent)

Tudnék venni egy használt xbox 360 slimet két kontrollerrel, egy power cordal, és 19 játékkal (közülük 5 assasin creed játék) és két falra akasztható tárolóval 82253 forintért (2000 dán korona). Megéri?

Notebookot vennék, mindenre legyen jó picit, ajánlatok?

Először is max 130-at költenék rá,de ár-érték arányban a legjobbat szeretném.Használnám netezni,letölteni,néha közepes grafon játszani (tudom,nem játékra való,de max egy órát lőnék Far Cry 3-al,Max Payne-al) Elvárásaim hardeverileg.: Intel i3,i5 (lehetőleg ne "U"-s...

Bécsi rövid zongorát vennék talátam egy 1890-est 20000ftért?

Az lenne a kérdésem hogy tényleg lehet ez a típus ílyen olcsón kapni vagy valami átverés van benne és ha tényleg ennyibe kerülnek és veszek mire figyeljek oda?

Két minnél egyformább kerékpárt vennék férfit és nőit ajándék lenne. Milyet?

Fiam és párjának szánnám, 1-2 napos túrákra járjnak (már roncsokon) dombos, erdős,gyökeres, köves, rázós rossz utakon járnak, hatulra jo lenne nekik csomagtarto, elol teleszkop max 100 000ft-t/db költenék rájuk. Tudnátok valamilyet ajánlani, márkát, tipust, milyet lenne érdemes venni?

Laptopot vennék, de milyet?

Nem tudom melyik a legjobb ár/érték arányban... Fontos: -max 150 ezer forintot fordítanék rá (körülbelül) -játékra használnám (fussanak el azért a mai játékok, ha lehetséges) tipp? ajánlat? ha írtok egy laptopot írjátok le miért jó! (miért választanátok azt)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!