B'Twin 340-et vennék. Jó vétel?
B'Twin rockrider 340-et vennék. Kiváncsi vagyok jó vétel lenne-e? Milyen a fék, váz, teleszkóp de legfőképp a váltó és hogy alkalmas lenne e esetleg napi 15-30km-t le tekertni? És ha nem akkor milyen kerékpárt tudtok ajánlani olyan 60e Ft körül.

válasza:hogy lenne már jó vétel?
ez a lehető legolcsóbb még kerékpárnak nevezhető képződmény.
a lehető legolcsóbb leggagyibb alkatrészekből van összerakva, tipikusan semmire nem való.
ha aszfalton akarod megtenni azt a 15-30 km-t azt valószínűleg bírná egy pár éven át, de biztosan lesz még eközben is szervizköltséged.

válasza:

válasza:Ha nem tudsz többet bringára szánni, vagy nem mersz használtat venni, akkor ez jó vétel. Tény, hogy a legalja az MTB-nek nevezhető kerékpárok között, de nincs rajta semmi kirívóan gagyi vagy oda nem illő. Városban, földutakon bóklászni teljesen jó kezdő bicaj.
A 90-es években ennél jóval trébb bicajokkal nyomultak a montisok, minden viszonyítás kérdése.

válasza:Szia
figyelj én ezt nem ajánlanám. Csak meg kell nézni hogy mikből van összeralva...
Egyik haverom vett egyet. 2év és kb használhatatlan lett
Nála a hibák nagyja abból adódott hogy nem ápolta. Rozsdás lánc, fogaskerekek, szétment a fogaskerékkoszorúba a csapágy, nem működik a váltó, a bowdenek kinyúltak és nem is sorolom tovább.
inkább ajánlanám a testbikeot nézz valami JÓT ugyam ennyièrt sokkal jobbat kapsz. De legyél körültekintő van ami jónak néz ki de belülről szét van menve.
ha bármi kérdésed van írj nyudgodtan
------
üdv:Egy freerideer(umf hardy3)
!!!KÖSZÖNÖM A VÁLLASZOKAT!!!
már megvettem de nagyon jó vétel volt és lesz is és ezt azért mondom mert hat évesen kaptam egy mtb és azt most a kistesóm használja. Kiválóan működik nekem a b'twin-nel még sosem SOSEM volt bajom
egybként én nagyon szeretek bringázni cangázgatni tehát ez azt jelenti h án karban fogom tartani, amiről lehet következtetni hogy nem fog olyan hamar tönkremenni

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kiránduláshoz, nappali használatra néztem ki ezt a távcsövet, az ára és a 60 mm-es objektív miatt tetszik. Érdemes ezt választani?
Tudnék venni egy használt xbox 360 slimet két kontrollerrel, egy power cordal, és 19 játékkal (közülük 5 assasin creed játék) és két falra akasztható tárolóval 82253 forintért (2000 dán korona). Megéri?
Először is max 130-at költenék rá,de ár-érték arányban a legjobbat szeretném.Használnám netezni,letölteni,néha közepes grafon játszani (tudom,nem játékra való,de max egy órát lőnék Far Cry 3-al,Max Payne-al) Elvárásaim hardeverileg.: Intel i3,i5 (lehetőleg ne "U"-s...
Az lenne a kérdésem hogy tényleg lehet ez a típus ílyen olcsón kapni vagy valami átverés van benne és ha tényleg ennyibe kerülnek és veszek mire figyeljek oda?
Fiam és párjának szánnám, 1-2 napos túrákra járjnak (már roncsokon) dombos, erdős,gyökeres, köves, rázós rossz utakon járnak, hatulra jo lenne nekik csomagtarto, elol teleszkop max 100 000ft-t/db költenék rájuk. Tudnátok valamilyet ajánlani, márkát, tipust, milyet lenne érdemes venni?
Nem tudom melyik a legjobb ár/érték arányban... Fontos: -max 150 ezer forintot fordítanék rá (körülbelül) -játékra használnám (fussanak el azért a mai játékok, ha lehetséges) tipp? ajánlat? ha írtok egy laptopot írjátok le miért jó! (miért választanátok azt)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!