Láttátok, ahogy a Magyarok futtatták C. Ronaldot? 😁
Ez a csapat jelenleg a magyar foci. Az a neve, hogy Magyar válogatott. Szerintem pedig nem kellene legalább ilyenkor ezt a valamin mindíg fanyalgó, önmagunkat lekicsinylő attitúdöt hozni.
De ez biztos a narancs allergia miatt van sokaknál... És akkor most megint én voltam rossz fej.
ez nekem szólt.
Nem mondtam h le kéne becsülni magunkat, de örülni a sjaát sikerünknek nem egyenlő azzal h a mellünket verjük h na igen mi vagyunk az ászok..
Jól játszunk ez tény de a többi csapat se gyenge
"A tegnapi volt életem egyik legeslegszebb napja"
Én most őszintén mondom, nagyon sajnálom, hogy ilyen életed van, ha a tegnapi döntetlen magyar focimeccs volt életed legszebb napja. Kívánom, hogy jobbra forduljon a sorsod.
ria, ria, riasztó.
Amilyen hülyék, már azt számolgatják a legközelebb a VB döntőn ki lesz az ellenfél.
Belgium a végállomás az tuti, viszont a portugál meccs szép volt.
A portugáloknak eléggé hullámzó a teljesítménye az igaz, de attól még C.R. a világ legjobbja egy ideje és még egy darabig az is marad.
Egyébként szerintem pont nem hisztizett, illetve a harmadik magyar gól után igen, de az eléggé érthető, hogy végre kiegyenlít a csapata másodszor, erre újra csörög a háló a magyar góltól. (Amúgy mind a három magyar gól gyönyörű volt az tuti, és nem bírom Dzsuzsákot de ezt el kell ismerni)
A magyarok baja csak az mint mindíg: el kellene tudni helyezni magunkat a világban, és akkor Hajdú B.-nek nem kéne ódát írni a Dzsuzsihoz, stb. mert ez már vicc...
Ma ha a portugálok "magyarosak" akarnának lenni mondhatnák hogy nem a magyarok voltak jók hanem ők xarok...
De szerintem ilyesmi senkitől nem hangzott el.
A magyar fergeteges ünneplése érthető a csoportelsőség miatt az tuti. Főleg miután ennyi idő 44 év után ott van Magyarország és nemhogy bejutottak a 16 közé, hanem csoportelsőként.
Viszont még egy adalék:
azért a végén lejátszódó 1-1 passzolgatáshoz ami két ember között zajlott, akkora sárgát kellett volna kapnia mindkettőnek, hogy kilóg a stadionból. Akkor ha muszály, húzták volna az időt cserékkel vagy lassú sétikálással de ez rettenetesen erős volt.
A horvát játékos például azért kapott sárgát mert levette a mezét a gól után, ami érthetőbb, de mégis szabály hogy nem lehet úgyhogy jogos volt és nem csodálkozhatott.
De ez amit a magyarok a végén műveltek...kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!