Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a belgák jók...

Szerintetek a belgák jók voltak vagy csak azért nyertek mert előre megnézték a taktiáinkat?

Figyelt kérdés

2016. jún. 26. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
jobbak voltak sajnos mint mi. Ez van. Rendesen ki lettünk tömve sajnos
2016. jún. 26. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Milyen taktikáinkat? Nekik volt taktikájuk, szép volt és jó volt, de akár csak az ország, nem tartunk ott mint ők.
2016. jún. 26. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Jobbak voltak, de rengeteg helyzetet kihagytunk ami egyáltalán nem a belgákon múlott.
2016. jún. 26. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Bevállalták azt a fiúk amit lehet nem kellett volna,vagy legalábbis az első gól után nem támadó hanem védekező játékot kellet volna folytatnunk.De a meccs eredményét nem tekintve nagyon büszkék lehetünk rájuk!
2016. jún. 26. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

A belgák jók. Jobbak. Ez tény. Világszínvonalú játékosaik vannak. Jók voltunk mi is, de nem vagyunk egy súlycsoport (MÉG!!!).

A magyar foci most kezd újra feléledni. Remélem nem törnek össze nagyon a fiúk és a VB-n is szurkolhatunk nekik és a következő EB-n bejutunk a 8-ba.

2016. jún. 26. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Nagy marhák lennének, ha összetörnének. :D

Okulni kell a hibákból és nem keseregni, amúgy meg nagyon szép szereplés volt. A belgák meg nagyon jól taktikáztak és egyébként is jók voltak, szóval kár lenne siránkozni :)

2016. jún. 27. 00:04
 7/11 A kérdező kommentje:
igen,nagyon jó ez is nagyon ügyesek és remélem nem szomorkodnak túl sokáig
2016. jún. 27. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Azért sokáig a belgák nem lehettek nyugodtak annak ellenére, hogy sokkal jobbak, gyorsabbak, képzettebbek a mieinknél. A vége meg hát ilyen lett. Én csodáltam, hogy szegények addig bírták az iramot, és még veszélyesek is voltak, mégha nem is úgy sikerült, ahogy akarták. Büszke vagyok nagyon-nagyon, és én már optimista vagyok a magyar válogatott jövőjét illetően. Kár, hogy Fiola és Klenheisler sérült volt. Nem mondom, hogy megmentettek volna, de biztos segítettek volna valamelyest.
2016. jún. 27. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy szomorkodnak, milliókat keresnek annyi idő alatt, mint más egész életében sem. Semmi okuk szomorkodni. A mű könnyeket pedig nem kell elhinni, amit a TV-ben láttok :)
2016. jún. 27. 00:56
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem elképesztően fittek voltak a belgák, nagyon jól játszottak.

Nagyon szomorú vagyok az eredmény miatt, megmondom őszintén jobbra számítottam, de így alakult, ez van, el kell fogadni, hogy jobbak a Belgák és én esélyesnek is tartom a győzelemre őket a Németek mellett.

A magyarjaink valamiért nem voltak jó formában, szó szerint azt lehetett látni, mintha elfáradtak volna.

Sokkal többet mozogtak, jobban taktikáztak a belgák, jobb paszban is voltak, de az önbizalomtól is majd hogy nem elcsattantak, ahogy elnèztem az arcukat.

A mieink valamiért nem hozták azt a formàjukat, mint pl a portugàl meccsen ès èszrevettem azt is, hogy kissè mintga visszafogottak lettek volna.

Nem voltak valami ràmenõsek, a belgák viszont elèg agresszívan, fölènyesen jàtszanak.

Kiràly Gabi a csapat gyöngyszeme, viszont ennek örülök, hogy bebizonyíthatta megint, hogy mennyire jó kapus.

A belgàk folyton ott voltak a kapuba, rengeteg gólhelyzetük volt, Király tizet kivèdett, hàt le a kalapal, de komolyan.

Ha vègleg kiöregszik, nehèz lesz mèg egy ilyen jò kapust talàlni, remèlem a vilàgbajnoksàgra is megy.

Egyèbkènt elismerèst èrdemel az egèsz csapat, de a belga meccsen, valahogy nem voltak jó formában ez làtszott is, de sokàig tartottàk a 0-1 - et és ez tökjó, tènyleg megpróbàltak jól teljesíteni, de aztàn belõtték a belgãk a màsodik gólt is a màsodik fèl idõ vège fele. Aztàn rögtön a harmadik, negyediket is. Sokan szídják is emiatt a csapatot, de azt ne felejtse el senki, hogy nagyon nehéz ùgy jàtszani tovàbb ès koncentràlni, amikor az ember tudja, hogy màr valószínü így vagy ùgy, elveszti a meccset.

Bocsi, ha hosszùra sikeredett, szóval a kérdésedre a válasz, nagyon jók voltak a belgák ès szerintem ha nem a Németek nyerik az EB-t, õk a màsik nagy esèlyesek.

2016. jún. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!