Szerintetek a belgák jók voltak vagy csak azért nyertek mert előre megnézték a taktiáinkat?
A belgák jók. Jobbak. Ez tény. Világszínvonalú játékosaik vannak. Jók voltunk mi is, de nem vagyunk egy súlycsoport (MÉG!!!).
A magyar foci most kezd újra feléledni. Remélem nem törnek össze nagyon a fiúk és a VB-n is szurkolhatunk nekik és a következő EB-n bejutunk a 8-ba.
Nagy marhák lennének, ha összetörnének. :D
Okulni kell a hibákból és nem keseregni, amúgy meg nagyon szép szereplés volt. A belgák meg nagyon jól taktikáztak és egyébként is jók voltak, szóval kár lenne siránkozni :)
Szerintem elképesztően fittek voltak a belgák, nagyon jól játszottak.
Nagyon szomorú vagyok az eredmény miatt, megmondom őszintén jobbra számítottam, de így alakult, ez van, el kell fogadni, hogy jobbak a Belgák és én esélyesnek is tartom a győzelemre őket a Németek mellett.
A magyarjaink valamiért nem voltak jó formában, szó szerint azt lehetett látni, mintha elfáradtak volna.
Sokkal többet mozogtak, jobban taktikáztak a belgák, jobb paszban is voltak, de az önbizalomtól is majd hogy nem elcsattantak, ahogy elnèztem az arcukat.
A mieink valamiért nem hozták azt a formàjukat, mint pl a portugàl meccsen ès èszrevettem azt is, hogy kissè mintga visszafogottak lettek volna.
Nem voltak valami ràmenõsek, a belgák viszont elèg agresszívan, fölènyesen jàtszanak.
Kiràly Gabi a csapat gyöngyszeme, viszont ennek örülök, hogy bebizonyíthatta megint, hogy mennyire jó kapus.
A belgàk folyton ott voltak a kapuba, rengeteg gólhelyzetük volt, Király tizet kivèdett, hàt le a kalapal, de komolyan.
Ha vègleg kiöregszik, nehèz lesz mèg egy ilyen jò kapust talàlni, remèlem a vilàgbajnoksàgra is megy.
Egyèbkènt elismerèst èrdemel az egèsz csapat, de a belga meccsen, valahogy nem voltak jó formában ez làtszott is, de sokàig tartottàk a 0-1 - et és ez tökjó, tènyleg megpróbàltak jól teljesíteni, de aztàn belõtték a belgãk a màsodik gólt is a màsodik fèl idõ vège fele. Aztàn rögtön a harmadik, negyediket is. Sokan szídják is emiatt a csapatot, de azt ne felejtse el senki, hogy nagyon nehéz ùgy jàtszani tovàbb ès koncentràlni, amikor az ember tudja, hogy màr valószínü így vagy ùgy, elveszti a meccset.
Bocsi, ha hosszùra sikeredett, szóval a kérdésedre a válasz, nagyon jók voltak a belgák ès szerintem ha nem a Németek nyerik az EB-t, õk a màsik nagy esèlyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!