Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan kérdezzem meg szüleim?

Hogyan kérdezzem meg szüleim?

Figyelt kérdés
Szeretnék az Szvse focicspatába játszani. Hogyan kérjem Meg a szüleim hogy hívják fel az edzőt? És mivel győzködjem őket ha nemet mondanak?

#szülő #futball #sgvse #u 13 kérés
2016. jún. 27. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves anya és apa! Tudom, hogy a magyar foci reménytelen, még akkor is, ha milliárdok mennek el stadionok építtetésére, de mivel láttam az EB-t, és bevettem, hogy az idei eredmény egy tényleges eredmény, szeretnék színész.. bocsánat, futballista lenni. Megengeditek?
2016. jún. 27. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Élőszóban releváns mondatokkal kérd meg a szüleid, hogy hívják fel az edzőt.

Ha néma vagy akkor írd le, akár papírra akár digitálisan.

Ha nemet mondanak fizesd le őket, vagy vedd elő a legnagyobb kést a konyhából és szorítsd őket sarokba.

Ezután biztos nem kapsz nemleges választ.

De persze ez nem célravezető hosszabb távon.

Ez egy jobb módszer lenne, ha nemet mondtad: kerüld meg valamelyik szülőd és a másikat kérd meg, hogy saját szakállára hívja fel az edzőt (te jobban tudod melyiket kéne megkerülni).

Például apád fizesd be egy édeshármasra.

Persze a telefonhívást előre kérd.

Csinálhatsz hangfelvételt is és ezzel sakkban tudod tartani apád, hogy ha nem teszi meg elárulod anyádnak hogy belement volna az édeshármasba.

Legrosszabb esetben is csak a szüleid elválnak és téged visszautasít az edző.

2016. jún. 29. 00:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Xd :D
2016. jún. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!