Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Izlandiakat lenyugtatózták,...

Az Izlandiakat lenyugtatózták, azért voltak ilyen lassúak?

Figyelt kérdés
Az egész meccs egyszerűen kriminális volt. Szinte egész végig sétáltak, persze ez jellemző volt a franciákra is, de látszott az izlandiakon, hogy szinte szenvednek meccsközben. Mozogni is alig tudtak, végig sétálták az egészet. Mi volt velük? Itt valami nagyon nem stimmelt, szerintem be voltak nyugtatózva, amiért gyengébben teljesítettek. Főleg az elején voltak nagyon lassúak. Egyszerűen el sem hittem. Én az edzőjük helyében lehivattam volna cserére két játékost, és vért vettem volna tőlük.
2016. júl. 3. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
elfáradtak. nem voltak hozzászokva hogy ilyen sokáig eljutnak az EB-ken. Ahogy mi sem, ezért kaptunk ki mi is pont ennyivel :D.
2016. júl. 3. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Talán csak a sokkal gyorsabb mozgású franciák mellett tűntek lassúnak.
2016. júl. 4. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

A franciák is szinte végig álltak. Az Izlandiak meg egyenesen nehézkesen mozogtak. Szerintem valamivel benyugtatózták őket (kaja, pia), és a franciák meg direkt visszafogták magukat, hogy ne lehessen észrevenni a különbséget.

Sőt, én mondom, hogy a tegnapi német - olasz meccs is azért volt ilyen nehézkes és unalmas, és azért lőttek ilyen rosszakat (ami iszonyat gyanús), mert őket is benyugtatózták, csak azért, hogy a két meccs (német - olasz, francia - izland) között ne lehessen észrevenni, hogy az egyiken aktívak a játékosok, a másikon meg nem. Most komolyan csak nekem tűnt fel, hogy az utóbbi néhány meccs milyen unalmas és nehézkes volt? Mintha ólomból lettek volna a focisták lábai. Közben meg a franciák sokkal gyorsabban tudtak mozogni. Én simán kinézem belőlük, hogy csaltak.

2016. júl. 4. 01:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csodálkoznék, hogyha a franciák nyernék meg az egészet. Végig csalni fognak, és aki majd olvassa ezt a szöveget, figyelje meg, hogy a franciák fogják megnyerni a foci EB-t.
2016. júl. 4. 01:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Nézzétek meg hogyan mozogtak a magyarok elleni mérkőzésen:

https://www.youtube.com/watch?v=-hJa-1En45s

https://www.youtube.com/watch?v=0WirM6L6zHA

És nézzétek meg a franciák ellen:

Erről most nem találok normális linket, de ha találni fogok, majd belinkelem.

2016. júl. 4. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
És ha egyszerűen "csak" fáradtabbak a torna vége felé?
2016. júl. 4. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!