Decathlonos korcsolya vagy tescos?
Kapcsolódó kérdések:
16 éves vagyok, a versenyzésről teljesen lecsúsztam már?
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy milyen korit vegyek? Valamennyire tudok korizni, nem most fogok először jégre lépni :P Kinéztem pár korit a 20-30-ezres kategóriában, és érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? és esetleg, hogy milyen...
Mondjátok el mindent róluk, személyes tapasztalat is erdekel. Meg a műkorcsolya működik balett nélkül? Egyáltalán érdemes elkezdenem 16 évesen bármelyiket? Kick-boxolok, mennyire üti ez bármelyiket? Milyen jó helyet tudtok balettozni vagy műkorcsolyázni Budán? (Lehet...
14 éves vagyok, és teljesen kezdőként szeretnék elkezdeni jégtáncolni. Ajánlanátok nekem pár helyet itt Pesten?
Műjégkorcsolyám van. Próbáltam farolni vele, de nehéz. Meg láttam, hogy akik ilyen gyorsan mennek, azokon nem műjégkori van. Tapasztalatok? Melyik az alkalmasabb arra, ha gyorsan szeretnék menni és farolni szeretnék?
Műjégpálya, Jégterasz stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!