Az ókorban az olimpiákon a sportolók meztelenül sportoltak. Szerinted is így kellene most is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3
Láttam már olyan birkózást, hogy a 2 srác mindenhol gyömöszölte egymást, azt meg nem láttam, csak mesélték, hogí titokban szokták egymás golyóit is szorongatni, mert nyilván nagy előny.
Viszont amit láttam, hogy véget ért, és az egyiknek olyan durva erekciója volt, hogy rendesen kinyomta azt a birkózóruhát, szerintem sokan nem tudták, hova nézzenek hirtelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Pedig az 1960-as évekig az olimpiai játékok egyik legsikeresebb nemzete volt. Az utolsó kettőn pedig még érmet se szereztek.
Gyakorlatilag Közép-Európában mi vagyunk a második (!) legeredményesebb ország az örök éremtáblázaton. A télit és a nyárit “egybevéve” 13.-ak vagyunk.Mi az oka ennek?
Engem általánosságban hidegen hagynak a magyar sportolók, és pont ugyanez lenne a helyzet, ha más nemzet gyermeke lennék. Sokkal inkább alkotok közösséget a Jehovát követő sportolókkal, származzanak bárhonnét.
Miközben hatalmas 'manpower' kapacitással rendelkeznek. A nagy rivális Kína meg tucatszámra vitte haza az érmeket.
Műugrás. Bírók véleménye ("pontozás") dönt az érmekről.8-ból 8 kínai aranyérem (mellé két ezüst és egy bronz is). Semmilyen más nemzet egyetlen versenyzője sem nyert aranyérmet. Az előző, tokiói olimpián "csak" 8-ból 7 kínai arany, előtte Rióban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!