Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A Formula-1-ben eddig hány...

A Formula-1-ben eddig hány pilóta nyert VB futamot? Has won the Formula 1 World Championship race at the number of pilots?

Figyelt kérdés
Felső kérdés magyar, alsó angol nyelvű.

2013. jún. 21. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Ezt még aki nem nézi az F1-et az is tudja... 2010-től meg hogy folyamatosan nézed annyit tudok mondani nem sokat ér... Az óta nincs semmi komoly változás, rendre Red Bull sikerek, nincs mit tanulni belőle.
2013. jún. 21. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
én meg 1986 óta nézem, rolika... ha jól sejtem, akkor még apád farkán sem serkent szőr még...
2013. jún. 21. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Rosszkor kezdted el nézni, 2009 óta folyamatosan romlik az f1 az én szememben. Manapság nincsenek már akkora csaták, mint mondjuk a 2005ös meg a 2006os Imolai futam, ahol Schumi hihetetlen nagyot harcolt Alonsoval, kb. 16 körig ütötték-verték egymást, végig . Valamint a híres Hakkinen- Schumacher párharcok... Manapság ilyen nem fordul elő az idióta KERS meg DRS miatt.
2013. jún. 21. 19:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is egyetértek. Én 2001 óta nézem és még mindig emlékszem a nagy Schumacher - Montoya csatákra. A kaotikus versenyekre. Akkor tényleg volt versenyzés. Mostmár minden unalmasabb műizgalmakat próbálnak generálni, de az nem értem miért izgalmas h 0 tudással lehet előzni a déeres zónában. A tankolást is kivették tehát az igazi taktikai versenynek is lőttek. Ha egy kicsit nagyobb eső van egyből piros zászló... Régen egyértelműen jobb volt az egész száguldó cirkusz.
2013. jún. 21. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Egy ilyen oldalra minek írod ki 'angolul" a kérdést?:DDD Egyébkén 2010 óta nem nagy művészet nézni, meg aztán akit kicsit is érdekel ez a sport az tudja ezeket az alapvető információkat úgyhogy ne gizdulj vele:DD
2013. jún. 21. 21:28
 16/22 anonim ***** válasza:
16%

shumaches vs montoya... lol

én a senna-prost csatákra emlékszem...

2013. jún. 22. 00:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor kezdtem nézni, amikor a Schumacher - Montoya - Raikkönen harc volt, és még mindig ez a kedvenc időszakom. Amikor megszülettem Senna már halott volt, tehát nem volt hogy lássam versenyezni... De attól még nagyon sok mindent tudok a Forma1-ről.
2013. jún. 22. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ezt még aki nem nézi az F1-et az is tudja"

2004 óta majdnem minden szezont láttam teljesen, ráadásul többször nézegettem ez a Wikipédiás listát, és nem csak az elejét, mégis megközelítőleg se tudtam volna megtippelni, hány ember nyert futamot. Bocs, lehet nekem nem 800 az IQ-m:(.

2013. szept. 21. 22:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves 06-21 14:14, és 14:34!

Te milyen egy lekezelő stílusú bunkó féreg vagy!

2013. szept. 23. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:

A válasz 64%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.

Hogy kaphat egy ilyen féreg, lekezelő, szívtelen, arcoskodó, nulla ember ilyen magas százalékot azután is hogy lepontoztam? Ráadásul köze nem volt a kérdéshez, mint ahogy igaz nekem se, de legalább én nem csak beírok egy kö,csög kommentet egy kisgyereknek. Az ilyen válaszokat miért nem törlik a fäszba?

2013. szept. 23. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!